Son Konular

Tarkan Op Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tarkan 2019 Albumu Op Şarkısı
Tarkan 2019 Albumu Op Şarkı Sozleri
Tarkan Op Şarkı Sozleri
Bu yeni ben de kim
Aynada bakıştığım?
Bu yeni ben, ben miyim
Kendimle tanıştığım?
Dunumle bugunum
Can ciğer kuzu sarması
Gec oldu temiz oldu
Gecmişimin karması
Yıkadı gunahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
Her şeyim tastamam
Yapmaya calıştığım
Yazlığım kışlığım
Bir de yanına yakıştığım
Dunumle bugunum
Can ciğer kuzu sarması
Gec oldu temiz oldu
Gecmişimin karması
Yıkadı gunahlarımdan
Beni masumiyeti
Cennetten gelen
Bir melekti sanki
Ben o şelale saclara
O ay, o hilal kaşlara
O suzme bal dudaklara
Op op op op doyamadım
Sutten ak o gerdana
Bir cıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım

Tarkan'ın 2019 çıkışlı albümündeki "Op" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözleri oldukça duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Aşk, özlem ve tutku gibi temaları işleyen bu şarkı, Tarkan'ın özgün tarzını yansıtıyor.

Sözlerdeki ifadelerdeki duygu yüklü anlatım, dinleyiciyi derin düşüncelere sevk edebilir. Şarkının melodisiyle birleştiğinde akılda kalıcı bir etki yaratabilir ve dinleyenlerde farklı duygular uyandırabilir.

Tarkan'ın vokal performansıyla da şarkıya ayrı bir güç kattığını söyleyebilirim. Kendine özgü yorumu ve sahip olduğu karizma, dinleyicileri etkilemeye devam ediyor.

"Op" şarkısının sözlerindeki aşk dolu temalar, dinleyiciyi duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Özellikle sokulup dinlendiğinde, sözlerin derinliği ve melodiyle buluşması dinleyicide unutulmaz bir etki bırakabilir. Tarkan'ın bu şarkısı, dinleyicilere keyifli ve duygusal anlar yaşatabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Lara Oh Olsun

Ali Erenus Doğum gunun kutlu olsun şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt