Son Konular

Tarkan işim olmaz şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İşim Olmaz şarkı sozu Tarkan, Tarkanın İşim Olmaz şarkısının sozleri, Tarkanın işim olmaz şarkısı ve sozleri
Ne kadar cok uğraşsan da
Beni kırmaya calışsan da
Senden ayrılmam mumkun değil
Yaaa!
Bazen bana darıldığında
Telefonlara bakmadığında
Seni ozlemek kolay değil
Yaaa!
Olsun be guzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hic kimseyle işim olmaz
Nefesinde yuzeceğim
Yuzumun kıyısına vurdukca
Sevdim yine seveceğim
Aşkın koynunda uyudukca
Aşkın koynunda uyandıkca
Ben kovaladıkca kacsan da
Aşkımı hafife alsan da
Varlığın binbir omre bedel
Yaaa!
Beni bazen anlamasan da
Canımı dağlayıp acıtsan da
Seni affetmek bile guzel
Yaaa

İşim Olmaz şarkısının sözleri paylaşımınız için teşekkür ederiz! Tarkan'ın bu şarkısı gerçekten duygusal bir içeriğe sahip. Aşkın ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olduğunu anlatıyor. Şarkıda sevilen kişiye duyulan derin bağlılık ve sadakat vurgulanmış. Tarkan'ın kendine özgü tarzı ve sesiyle şarkıya anlam katması da ayrı bir güzellik. Aşkı güçlü bir bağ olarak anlatıyor ve "Hic kimseyle işim olmaz" diyerek bu duyguların başka hiçbir şeyle değiştirilemeyeceğini vurguluyor. Şarkının kendine özgü melodisi ve romantik atmosferi dinleyenlerde derin duygular uyandırabilir. Tarkan'ın hayranları için unutulmaz bir eser olarak kalacaktır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ozgun istiklal şarkı sozu

Tan Asla şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt