Son Konular

Tarkan Acımayacak Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tarkan 2019 Albumu Acımayacak Şarkısı
Tarkan Acımayacak Şarkı Sozleri
Gozu yukseklerde ama bir o kadar masum
Ne yaparsın, nereye kadar kacarsın?
Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince
Şansım varsa ben ona talibim
Bir gel dese kapının onundeyim
Yalvarmak mı gerekiyor?
Diz cokmek mi gerekiyor?
Sen iste ben bekliyorum
Listeme de ekliyorum
Gel gel gel guzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel guzelim
Gel hic acımayacak
Kalk gel gel gel guzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel guzelim
Soz hic acımayacak
Kalbin ah kalbin!

Tarkan'ın "Acımayacak" isimli şarkısının sözlerini paylaştınız. Bu şarkı, romantik bir temaya sahip gibi gözükse de aslında içinde biraz acının da barındığı bir aşkı anlatıyor gibi duruyor. Şarkının sözlerindeki duygusal çelişkiler ve ikilemler, aşkın karmaşıklığını ve insanın içinde hissettiği çeşitli duyguları yansıtıyor. Tarkan'ın sesiyle ve müziğiyle birleştiğinde dinleyicinin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayabilecek bir şarkı gibi duruyor. Bu şarkının dinleyiciler üzerinde nasıl bir etki bıraktığına dair yorumlarınız var mı? Bu şarkı hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Mor ve Otesi Sev Beni şarkısı sozu

Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt