- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
TANTUM ilaç ne için kullanilir?
®, aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: Cerrahi-Ortopedi-Travmatoloji: • Doku zedeleyici ve/veya yangılı dokulardaki ameliyatlar, • Burkulma, • Çıkık, • Ezik, • Tendonit (kasları kemiğe bağlayan yapılar olan tendonların yangısı), • Bursit (eklem keselerinin yangısı), • Yanık v.s.
TANTUM sprey nasıl kullanılır?
Uygulama yolu ve metodu: – İlk kullanımda düzenli bir püskürtme elde edinceye kadar pompalama düğmesine birkaç kez basın, – Ağzınızı iyice açın ve sprey borusunu ağzınıza sokarak hastalıklı bölgeye doğru yönlendirin, – İlacı püskürtmek için pompalama düğmesine süratle basın; bu işlemi yukarıda belirtilen sayılarda …
TANTUM verde gargara fiyatı ne kadar?
TANTUM VERDE % 0.15 120 ml gargara 2021 YILI FİYATLARI
TANTUM verde gargara ne için kullanılır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Bir ölçek (15 ml) gargara solüsyonu ile 20-30 saniye ağızda çalkalama ve/veya gargara yapıldıktan sonra kalan kısım dışarı atılır; yutulmaz. İhtiyaca göre bu işlem genellikle günde 2-3 defa 3-4 saat ara ile tekrarlanır; gereğinde 5 defaya çıkılabilir.
Paraflex ilaç ne işe yarar?
PARAFLEX , iskelet adalesindeki ağrı ve spazmla birlikte olan rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak kullanılır: lumbago, tortikolis, servikal sendrom, iltihabi veya travmatik adale, tendon ve eklem rahatsızlıkları ve ortopedik işlemler (ekstansiyon, yerine koyma v.s. …
Parafon ilaç ne için kullanılır?
rahatsızlığı iyileştirmek için fizik tedavi, istirahat ve diğer yöntemlere yardımcı olarak aşağıda belirtilen durumlarda kullanılır: • Bel ağrısı, • Boyun tutulması, • Servikal sendrom (boyun, omuz ve kol ağrıları), • ltihabi (inflamasyonlu) veya travmatik (darbelere bağlı) kas rahatsızlıkları, • Tendon (kasları kemiğe …
Benzydex sprey ne işe yarar?
BENZYDEX, yangı önleyici ve ağrı kesici özelliklere sahip bir ajandır. Boğaz, ağız ve diş etlerinin enflamasyonuna (iltihap) bağlı ağrıyı yatıştırır. BENZYDEX, 30 ml sıvı içeren, koyu renkli şişelerde sunulur.
Majezik boğaz sprey kaç saatte bir alınır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Günde 3 defa ilgili bölgeye doğrudan 3 püskürtme yapılarak uygulanır.
Kloroben gargara ne işe yarar?
Her bir kutuda 1 adet şişe bulunmaktadır. KLOROBEN, ağız ve boğazda iltihap oluşturan mikrobik hastalıkların önlenmesinde, yutma fonksiyonunun rahatlamasında ve diş eti rahatsızlıklarında belirtilerin giderilmesinde kullanılır. Diş hekimliğinde işlemlerden önce koruma amaçlı kullanılabilir.
Kloroben gargara fiyatı ne kadar?
KLOROBEN gargara 2021 YILI FİYATLARI
Gargara içersek ne olur?
-Gargara yutulması dolaşım sistemini etkileyerek hızlı kalp atışlarına ve düşük kan basınca neden olabilir. -Gargarada bulunan etanol beyindeki solunum merkezini baskılayarak solunum hızını değiştirir. Bu durum solunum hızında artışa ve bazı aşırı durumlarda, boğulma nedeniyle ölümle sonuçlanabilir.
Kloroben boğaz spreyi nasıl kullanılır?
KLOROBEN yutulmamalı ve tükürmek suretiyle ağızdan uzaklaştırılmalıdır. İlk kullanımdan önce, yüzden uzak bir yöne doğru tutularak, düzenli bir püskürtme elde edilinceye kadar, pompalama düğmesine birkaç kez basılmalıdır. Ağız iyice açılıp, sprey burnu ağzın içine sokularak, ağız boşluğuna sıkılmalıdır.