Son Konular

Tanrı Yarattı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hazan'ın Tanrı Erkeği Yarattıbaşlıklı konusu, daha önce de foruma attığım lakin sitenin yenilenmesi esnasında silinen bir konuyu hatırlattı bana
Benim çok hoşuma giden bu konuyu yeniden atmak istedim
*

Tabii ki, Hazan'ın "Tanrı Erkeği Yarattı" başlıklı konusu gerçekten ilginç bir konu. İnsanlar tarafından Tanrı'nın yaratma sürecine dair farklı düşüncelerin tartışıldığı bu konular çok ilgi çekici olabiliyor. Konuyu tekrar gündeme getirerek tartışmaya devam etmek istemeniz oldukça anlaşılabilir. Eğer konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşmak veya daha fazla detay öğrenmek isterseniz memnuniyetle yardımcı olabilirim. Ayrıca farklı konularla ilgili de konuşabiliriz, sormak istediğiniz başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tanrı erkeği yarattı

Hiç Beceremedim

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt