Son Konular

Tan Taş Yurek Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tan Taş Yurek
Tan Taş Yurek şarkı sozu
Sanki bir başkasını senle aldatmak gibi
Ne garip sevince
Elleri dokunana kelepce takılıyor
Bin yara acılıyor yureğin her yerine
Yanıyorum oysa aşk bir yudum su
İctikce daha fazla susuyor
Konuşamıyor kac yıl oldu kimseye
Herkes beni taş yurekli sanıyor

"Tan Taş Yurek" şarkısının sözlerinde duygusal bir derinlik ve acı dolu bir hikaye anlatılıyor. Şarkının sözlerinde aşkın acıları, sevilen birinin ihaneti ve yaraların nasıl kanadığı detaylı bir şekilde ifade ediliyor.
Sözlerde aşkın nasıl bir kelepçe gibi olduğu, acıların yüreğe nasıl işlediği ve içilen her yudum suyun bile daha fazla susuzluğa yol açtığı vurgulanıyor. Aşka olan özlem ve suskunluğun ardında yatan isyan da açıkça dile getiriliyor.
Şarkının sözlerindeki hüzün ve çaresizlik insanın içini sızlatırken, bir yandan da yürekten yüreğe dokunan bir samimiyet barındırıyor. Herkesin taş yürekli olduğu düşüncesiyle çevresine mesafe koyan ve acılarını derinden yaşayan birinin iç dünyasına dokunan bu sözler, dinleyenlerde derin düşüncelere yol açabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Garip bir kuştu gönlüm

Leyla ile Mecnun sezon finalinde calan Yalan Şarkısı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt