Son Konular

Tan Sarmaşık Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tan Sarmaşık şarkı sozu
Aklim karisik sanki ikimiz de sarmasik
Sarilsak yapamayiz sarilmasak yasayamayiz
Simdi sana ince bir sitem
Suclu benim bu sonuca iten
Beni senden sildiler ama
Unuttular yasiyorum
Emin misin iyi mi dusundun
Tanriya kim hesap verecek
Zaten her beden sonunda yalnizliga donecek
Omrumuzu ne hale getirdin
Yasayamayiz sevgilim bitince
Mutluluk zehirli sarmasik dokunma bence
Bir yangin bu sen de ben de icinde
Sararma gulum suyum ben pesinde
Emin misin iyi mi dusundun
Tanriya kim hesap verecek
Zaten her beden sonunda yalnizliga donecek
Omrumuzu ne hale getirdin
Yasayamayiz sevgilim bitince
Mutluluk zehirli sarmasik dokunma bence
Bir yangin bu sen de ben de icinde
Sararma gulum suyum ben pesinde
Aklim karisik sanki ikimiz de sarmasik
Sarilsak yapamayiz sarilmasak yasayamayiz
Simdi sana ince bir sitem
Suclu benim bu sonuca iten
Beni senden sildiler ama
Unuttular yasiyorum

"Tan Sarmaşık" şarkısının sözleri yukarıdaki gibidir. Şarkıda aşkın zorluğu ve mutluluğun geçiciliği teması işlenmektedir. İki kişinin aşkını sarmasık gibi algılayıp, kavuşsalar da yapamayacaklarını, ayrı kaldıklarında ise yaşayamayacaklarını ifade etmektedir. Şarkıda aynı zamanda içsel bir sorgulama ve eleştiri de söz konusudur. Mutluluğun zehirli bir sarmasık gibi dokunmaması gerektiği üzerine düşündürmektedir. Kimin kimden sorumlu olduğu ve yaşamın sonunda yalnızlığa yönelimin kaçınılmazlığı gibi derin konuları sorgulamaktadır. Aşkın, tutkunun ve hayatın karmaşıklığını ve acımasız yönlerini vurgulayan şarkı, duygusal bir yolculuğa çıkararak dinleyenleri derin düşüncelere sevk etmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Nazlı Beni Sevme şarkısı

Yıldız Usmanova & Levent Yuksel Yalan şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt