Son Konular

TAN-Kahretmem Mi Kadere 2008

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yaşlarla yuruyorum karanlıklara
Guya bırakacağım seni siyahında
Başka kollarda, yabancı ellerdesin
Dayanamıyorum, yetti gel canıma
Dalıp gitmeklemi gececek bu omrum
Şarkılarda ic cekmekmidir her gunum
Sen başka sefalarda, ben bu hallerde
Hep susacakmıyım, kahretmem mi kadere
Sarhoşlaştım ne şaraptan ne aşktan
Daldım gittim yine cıkamadım silbaştan
Bilmiyorsun tek doğrun var o da benim
Senin olup taşmak vardı gonlunden

Bu dizeler duygusal bir şiiri yansıtıyor gibi görünüyor. Şair, yaşlılıkla ve karanlıklarla mücadele ederken sevgiliyi kaybetmenin acısını dile getiriyor. Kendini yalnız ve terkedilmiş hissediyor, sevgilisinin başka biriyle olduğunu hayal etmek bile dayanılmaz geliyor. Gece ve şarkılar arasında sıkışıp kalmış gibi hissediyor, kaderine isyan ederken iç çekmeyi sürdürüyor. Sarhoşluğunun sebebi olarak şarap ve aşk gösteriliyor, bu duygusal karmaşa içinde kendi doğrularını bulmaya çalışıyor. Her şeye rağmen sevgilisinin kalbinde kendisinin yer aldığını düşünüyor ve onunla birlikte olmayı hayal ediyor. Bu dizelerde aşkın, kaybetmenin ve içsel çatışmaların yansımaları oldukça yoğun bir şekilde hissediliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Eylul Metin-Sezen

kırac haydi haydi

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt