- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Tadım ın sahibi kim?
Türkiye'nin lider paketli kuruyemiş markası Tadım, Mehmet Tekinalp tarafından 1971 yılında İstanbul'da kuruldu. 1940'lı yıllardan itibaren Antep fıstığı ticareti ile uğraşan Gaziantepli Tekinalp Ailesi, günümüzde üçüncü kuşak temsilcileriyle Antep fıstığı tanıtımına katkıda bulunmayı sürdürüyor.
Tadım Türk malı mı?
Tadım Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye merkezli bir gıda şirketidir. Şirket, 1971 yılında Mehmet Tekinalp tarafından kurulmuş olup kuruyemiş üretimi yapmaktadır.
Tadım kime satıldı?
Konu hakkında iki kaynağın verdiği bilgiye göre, kuruyemiş üreticisi Peyman Gıda'nın tamamının özel sermaye fonu Bridgepoint'e 110 milyon dolara satışı için anlaşıldı.
Mehmet Tekinalp nereli?
Mehmet Tekinalp nereli?
Ararat Grubu'nun kurucu Mehmet Tekinalp, İzmir doğumlu aslen Ağrılı bir işadamı. Kuyumcu dükkanlarıyla Türkiye genelinde büyüyen ve gayrimenkul sektörüne de giren Grup, Selway'i 11 milyon 280 bin dolara bünyesine kattı.
Emre Tekinalp kimdir?
Emre Tekinalp kimdir?
Üniversitede uluslararası finans eğitimi alan Emre Tekinalp, bugün 39 yıllık aile şirketi Tadım Kuruyemiş'te yöneticilik yapıyor. Tekinalp, üniversite eğitimi sırasında okuldaki ilk yılından itibaren yaz aylarında ve hafta içi ders saatleri dışında aile şirketlerinde çalışır hep.
Ismet Tekinalp kimdir?
TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp, 1957 yılında Gaziantep'te doğdu. Gaziantep Koleji'ni bitirdikten sonra İstanbul'da iş hayatına atıldı. Eminönü'nde baharat ve pastane malzemeleri ticareti yaptı. Babası Mehmet Tekinalp'in ortaklarından ayrılarak sadece kuruyemişe yönelmesi üzerine, Tadım A.Ş.'ye girdi.
Selway ne zaman kuruldu?
2006 yılında İzmir'in ilk Outlet Alışveriş Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Selway Outlet, 100'ün üzerinde ulusal ve global marka ile İzmir'in tercih noktası olmuştur.
Tadım Genel Müdürü kim?
Bilgi Toplumu Hizmetleri
Şirket Türü | Anonim
Sektör | Gıda
Yönetim Kurulu Başkanı | İsmet Tekinalp
Yönetim Kurulu Üyeleri | Emre Tekinalp, İpek Toksavul
Denetçi/Dönem 2015 | Muharrem Delipınar BD: /2018/15922 İkitelli OSB Mah.Başakşehir sanayi sitesi iş merkezi sokak no:1 kat:4 no:24 Başakşehir/ İstanbul
Ismet Tekinalp nereli?
Ismet Tekinalp nereli?
TADIM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Tekinalp, 1957 yılında Gaziantep'te doğdu. Gaziantep Koleji'ni bitirdikten sonra İstanbul'da iş hayatına atıldı. Eminönü'nde baharat ve pastane malzemeleri ticareti yaptı.
Selway sahibi kim?
Selway sahibi kim?
Selway Outlet İzmir Balçova Çevre Yolu üze- rinde, 10 yıla yakın bir zamandır hizmet veri- yor. Açıldığı yıllarda 40'a yakın marka ile hiz- met veren Selway Outlet'in işletmesini Ame- rikalı yatırımcılarından, Tekinalp Grup olarak 2011 yılında devraldık.
Selway AVM kimin?
Selway Outlet ne zaman kuruldu?
Selway Outlet sahibi kim?
ünün her saati dolup taşan, merkeze uzak ama bir o kadar da yakın olan, İzmirlilerin cazi- be merkezi haline gelen Selway Outlet'in proje sahibi Tekinalp Şirketler Grubu Yönetim Ku- rulu Başkan Yardımcısı Ah- met Tekinalp ile keyifli bir söy- leşi yaptık… Merak ettiğimiz bütün soruların cevabını aldık.