Modoratör
Efsanevi Üye
Tablete Çizgi film nasıl indirilir?
Videoları indirme
- Cihazınızın internete bağlı olduğundan emin olun.
- Google Play Filmler ve TV'yi. açın.
- Kitaplık'a dokunun.
- İndirmek istediğiniz filmi veya TV dizisi bölümünü bulun.
- İndir'e. dokunun.
UC Browser indirme nasıl yapılır?
– "UC browser"a girip her hangi bir film sitesine girelim. – İstediğimiz filme tıklayıp alternatiflerden birini seçelim. – Filmi başlatıp tam ekran yapalım. – Film tam ekranken sağ üst köşeden menüyü açalım ve "play with" e tıklayalım.
3 boyutlu film nasıl indirilir?
3 boyutlu film nasıl indirilir?
Filmbol adresine girdikten sonra 3D film indir kategorisinden istediğiniz filmi seçebilir ve hemen indirmeye başlayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz bir dağıtımı olan bu sitenin isterseniz premium versiyonu da var. Sizde bir film hastasıysanız ücretli üyeliğini de deneyebilirsiniz.
YouTube Çizgi film nasıl indirilir?
YouTube Çizgi film nasıl indirilir?
La YouTube videolarını indirmek için en iyi uygulama Stopre Uygulamasında, ücretsiz sürümü ve ücretli sürümü bulunan bir uygulama olan Amerigo bulunur. Her iki versiyonda da, platformu ziyaret ederek herhangi bir YouTube videosunu indirmek için entegre tarayıcıyı kullanabiliriz.
YouTube ücretsiz film nasıl indirilir?
1.Adım:İndirmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın. 2.Adım: Buradan YouTube'dan video indirme sitesini açın. 3.Adım: URL'yi sitedeki arama bölümüne yapıştırın ve indir seçeneğine tıklayın. 4.Adım: Açılan sayfandan "MP4 720" indir seçeneğine tıklayın.
UC Browser PC nasıl kullanılır?
Bu özellik şöyle çalışır; Bir web sayfasına girdiğinizde bu erişim talebiniz uc browser sunucularına iletilir, Sayfa ilk olarak orada sıkıştırılır ve sizin tarayıcınız bu sunucu üzerinden sayfayı görüntüler. Yani kısa bir deyişle, sayfa ilk olarak bulutta optimize edilir sonra sizin tarafınızdan çağırılır.
UC Browser nasıl?
UC Browser nasıl?
pc versiyonu chrome'un çakması olan tarayıcı. hatta o kadar ki eklenti kurmak için chrome web mağazasına bağlanıyor ve oradaki eklentileri kendine kuruyor. yani elinizde bir chrome varsa size yeni bir deneyim yaşatmayan klon bir tarayıcı olmuş.. iphone 4'ümde incelediğim internet tarayıcısıdır.
Gözlükle 3D film nasıl izlenir?
Gözlükle 3D film nasıl izlenir?
3D olarak izlemek için, 3D uyumlu bir cihazı TV'ye doğrudan HDMI logosunu taşıyan onaylı bir HIGH SPEED HDMI kablosuyla bağlayın. 3D Gözlüğü hazırlayın. TV ekranındaki 3D içeriği görüntüleyin. 3D Gözlük'ü takın.
3D gözlükle laptoptan film izlenir mi?
Bu nedenle son zamanlarda sıklıkla bir soru dile getirilir oldu: "3 boyutlu filmleri, bilgisayarımda izleyebilir miyim?" Kısaca cevaplamak gerekirse, hayır. Maalesef izleyemezsiniz.
Telefonda Download Manager nasıl kullanılır?
Internet Download Manager Nasıl Kullanılır?
- İndirmek istediğiniz bir bağlantıya tıkladığınızda "Dosya İndirme Bilgisi" penceresi açılacak.
- "Kaydet" bölümünden dosyanın indirileceği yeri belirleyin.
- "İndirmeyi Başlat" seçeneğini seçin.
- İşlem tamamlandığında "İndirme Tamamlandı" penceresi çıkacak.
Internet Download Manager nasıl kurulur?
Internet Download Manager nasıl kurulur?
Adım 1: Masaüstümüzde indirdiğimiz kurulum dosyasına çift tıklıyoruz.
- Adım 2: Basit bir kurulum dosyası karşımıza çıkmakta.
- Adım 3: Lisans bilgileri ve size sunulan şözleşme metni ekranı çıkmaktadır.
- Adım 4: IDM'i kurmamız gereken klasörü seçememiz gereken ekrana geliyoruz.