Editör
Efsanevi Üye
Survivor yasim kac yasinda?
Yasin Obuz 1988 doğumlu. Diyarbakır'da dünyaya gelen Yasin Obuz'un üç kardeşi vardır. Survivor Yasin amatör ve profesyonel anlamda futbol oynamıştır.
Yasin evli mi bekar mı?
Survivor yarışmacıları hakkında merak edilen bir diğer konu da evli mi bekar mı oldukları oluyor. Survivor Yasin Obuz'un medeni hali bekardır. YASİN OBUZ'UN BOYU VE KİLOSU KAÇ? Survivor 2020'de gönüllüler kadrosunda yer alan Yasin Obuz, 1.83 m boyunda ve 82 kilo ağırlığındadır.
Yasin Boz kaç yaşında?
Yasin Boz kaç yaşında?
Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Üç kardeş olan Yasin Obuz, küçük yaşlardan beri sporla yakından ilgilenmektedir. 1998 yılında ilk spor lisansını çıkarttı. Amatör olarak ve profesyonel olarak futbol ile ilgilenen Yasin Obuz, ek olarak 2 yıl kadar jimnastik ile ilgilendi.
Survivor 2022 Yasin kaç yaşında?
Survivor 2022 Yasin kaç yaşında?
21 Kasım 1988'de Diyarbakır'da dünyaya gelen ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor. İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı.
Bora kaç yaşında?
23 Mart 1984 tarihinde dünyaya gelen Bora Edin İsviçre'de 7 yıl yaşamış daha sonra lise eğitimi için Malta'ya gitmiştir. Futbola ilgisi olan Edin, Malta'da bir süre Hibernians takımında oynamıştır.
Yasin Obuz sevgilisi var mı?
Anastasia Petrova, Yasin Obuz'a yazdığı mektupta, "Her zaman yanındayım ve seni çok özlüyorum. Hayatımda gerçekten sana ihtiyacım var. Benim için endişelenme, seni bekleyen iyi bir kızım" ifadelerini kullandı.
Murat Boz şu an evli mi?
Murat Boz şu an evli mi?
Eliz SakuçoğluMurat Boz / Eşi (e. 2008–2012)
Survivor 2022 Yasin Kimdir?
Survivor 2022 Yasin Kimdir?
Yasin Obuz, 1.83 m boyunda ve 82 kilo ağırlığındadır. Yasin Obuz TV ekranına ilk kez Kısmetse Olur programı ile adım attı. Yemekteyiz ve ardından MasterChef yarışmasına katılan Yasin burada yaptığı yemekler ve gelişimi ile adından söz ettirdi. 2020 Survivor'ın ardından 2022 Survivor All Star kadrosunda yer aldı.