Editör
Efsanevi Üye
Survivor Sude kimin sevgilisi?
Survivor Mert Öcal'ın sevgilisi Sude Burcu'nun tekvandocu kardeşine bakın ablasını solladı! Bikinili pozları ağızları açık bıraktı – Galeri – Takvim.
Mert Öcal kimi aldattı?
Mert Öcal kimi aldattı?
Şimdilerde sevgilisi Makbule Şakalakoğlu'nu Sude Burcu ile aldattığı iddia edilen Mert Öcal'ın geçmişte ihanete uğradığını duyanlar şaşıp kaldı. Mert Öcal, Türkan Şoray ve Cihan Ünal çiftinin kızı Yağmur Ünal ile fırtınalı bir aşk yaşamıştı.
Mert Öcal havaalanında kime seni seviyorum dedi?
Mert Öcal havaalanında kime seni seviyorum dedi?
Mert'in jestine karşılık veren Sude Burcu çiçeği aldı ve Mert'in Sevgililer Gününü kutladı. Mert'in bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı. Nisa'dan Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi.
Sude burcunun sevgilisi kim?
SURVİVOR SUDE BURCU'NUN SEVGİLİSİ KİMDİR? Survivor'un yeni bölümünde yaşananlar ile birlikte Sude Burcu'nun sevgilisinin Mert Öcal olduğu söyleniyor.
Survivor Mert ve Sude sevgili mi?
Survivor Mert ve Sude sevgili mi?
Survivor All Star'da Mert Öcal ve Sude Burcu aşklarını resmen ilan etti! SUDE BURCU VE NİSA BÖLÜKBAŞI ARASINDA KRİZ! Sude: "Sen bana gelip "Kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın" diyorsun. Bu çok ağır bir itham.
Nisa Mert neden ayrıldı?
Nisa Mert neden ayrıldı?
Oyun öncesi Ogeday ve Nisa ile tartışmaya giren Mert, ikiliyi dedikodu yapmakla suçladı. İddiaya göre Mert ve Sude arasında yarışmadan önce bir yakınlaşma oldu. Bir süredir aşk yaşayan ikili bu ilişkiyi gizli tutmayı tercih etti.
Mert Öcal Sude sevgili mi?
Survivor All Star'da Mert Öcal ve Sude Burcu aşklarını resmen ilan etti!
Survivor Mert Sude olayı ne?
Survivor Mert Sude olayı ne?
Evrim'in oyun alanında Sude ve Mert'e 'aranız da bir şey mi var' diye sorması gerçekleri ortaya çıkardı. Mert ve Sude'nin aşk yaşadığını öğrenen Ogeday, Sude'yi 'Mert'ten uzak dur' sözleriyle uyardı. Daha sonra Nisa, Sude'ye Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söyleyip ihaneti ortaya çıkardı.
Survivor Mert sevgilisi kimdir?
Survivor Mert sevgilisi kimdir?
Makbule Karabudak, Survivor All Star'ın 16 Şubat tarihli bölümü ardından bir kez daha gündeme geldi. Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye edip Sevgililer Günü'nü kutladı.
Survivor Sude ile Mert sevgili mi?
Survivor All Star'da Mert Öcal ve Sude Burcu aşklarını resmen ilan etti! SUDE BURCU VE NİSA BÖLÜKBAŞI ARASINDA KRİZ! Sude: "Sen bana gelip "Kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın" diyorsun.
Survivor Mert olayı ne?
Survivor Mert olayı ne?
Yarışmaya yedeklerden dahil olan Nisa Bölükbaşı'nın iddiasına göre Mert Öcal, hem Sude Burcu'yu hem de eski bir Survivor yarışmacısı olan Makbule Şakalakoğlu'nu aynı anda idare ediyor. Yarışmada bunlar yaşanırken, dışarıda öyle birinden öyle bir iddia geldi ki bir anda ortalık karıştı.
Survivor Mert ile Sude sevgili mi?
Survivor Mert ile Sude sevgili mi?