Son Konular

Sticker nasil kaldirilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sticker nasıl kaldırılır?

Listede yer alan yöntemlere ilişkin daha detaylı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.
- Adım 1- Sticker Menüsüne Girin.
- Adım 2- '+' Simgesine Tıklayın.
- Adım 3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın.
- Adım 4- Düzenle Butonuna Tıklayın.
- Adım 5- Silme İşlemini Gerçekleştirin.
- Adım 6- Bitti Butonuna Basın.

Sticker nasıl paylaşılır?

Sekmenin diğer kısımlarında uygulamaya daha önce eklediğiniz sticker paketleri yer alır….WhatsApp Sticker Nasıl Gönderilir?
- WhatsApp Messenger uygulamasını açın.
- Çıkartma göndermek istediğiniz kişinin sohbet penceresini görüntüleyin.
- Sticker simgesine dokunun.
- Göndermek istediğiniz çıkartmanın üzerine dokunun.

Sticker Maker uygulaması nasıl kullanılır?

Sticker Maker uygulaması nasıl kullanılır?
İlk yapmanız gereken "Sticker Maker for WhatsApp" adındaki uygulamayı indirmek. Uygulamayı açtıktan sonra "Create a new stickerpack" seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan ekrana çıkartma paketinizin adını yazın ve sonrasında "Create" seçeneğine kısma tıklayın.

Android WhatsApp Sticker nasıl kullanılır?

Android WhatsApp Sticker nasıl kullanılır?
- İOS veya Android market üzerinden " Sticker Maker for WhatsApp" uygulamasını indirin.
- "Create a new stickerpack" sekmesine tıklayın.
- Bu noktada karşınıza çıkartma paketi adı gelecek.
- Oluşturmak istediğiniz stickerın kapak fotoğrafını seçin.
- Seçtiğiniz resmi dilediğiniz gibi kesin.
- "Yes, Save Sticker" tuşuna tıklayın.

Animated Sticker Maker nasıl kullanılır?

WhatsApp Sticker nasıl kaydedilir?

Karşı taraftan gelen çıkartmalar nasıl kaydedilir? İlk olarak, mesajlaştığınız kişinin size gönderdiği çıkartmanın üstüne bir kez tıklayın. Açılan pencerede; "Favorilere Ekle", "Daha Fazla" ve "İptal" seçeneklerini göreceksiniz. Bu seçeneklerin en üstünde bulunan "Favorilere Ekle" seçeneğine tıklayın.

Resimden çıkartma nasıl yapılır?

Resimden çıkartma nasıl yapılır?
Ancak mevcut çıkartmalar bana yetmez diyorsanız Sticker Studio uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için herhangi bir fotoğrafı yüklemeniz yeterli oluyor. Tasarladığınız çıkartmaları WhatsApp'a tanıtmak için en az 3 çıkartmalık bir paket oluşturmanız gerekiyor.

WhatsApp belgeler ve veriler nasıl silinir?

WhatsApp belgeler ve veriler nasıl silinir?
WhatsApp medya dosyalarını silme
- Android cihazınızda Google Files uygulamasını açın.
- Altta Temizle'ye. dokunun.
- "WhatsApp medya dosyalarını sil" kartında Dosya seç'e dokunun.
- Silmek istediğiniz dosyaları seçin.
- Altta Sil'e. dokunun.
- Onay iletişim kutusunda Sil'e. dokunun.

Sticker nasıl kaldırılır konusunda detaylı bilgi verilmiş. Sticker menüsünden başlayarak adım adım nasıl kaldırılacağı anlatılmış. İlk adımda Sticker Menüsüne Girme, ikinci adımda '+' Simgesine Tıklama, üçüncü adımda Çıkartmalarım Sekmesine Basma, dördüncü adımda Düzenle Butonuna Tıklama, beşinci adımda Silme İşlemini Gerçekleştirme ve altıncı adımda Bitti Butonuna Basma gibi adımlar takip ediliyor. Bu adımları uygulayarak sticker'ları kaldırabilirsiniz.

Sticker Maker uygulaması kullanımıyla ilgili bilgi de verilmiş. "Sticker Maker for WhatsApp" adındaki uygulamayı indirerek yeni bir sticker paketi oluşturabileceğiniz anlatılmış. Paket adını yazıp oluşturduktan sonra çıkartmaları ekleyebilirsiniz.

Diğer başlıklarda da WhatsApp sticker nasıl gönderilir, Android ve iOS için sticker nasıl oluşturulur gibi konularda detaylı bilgiler verilmiş. Ayrıca WhatsApp belgeler ve verilerin nasıl silineceği de anlatılmış. Medya dosyalarını silmek için adımlar sıralanmış; Google Files uygulamasını açma, Temizle'ye dokunma, WhatsApp medya dosyalarını seçme, dosyaları seçip silme işlemi gibi adımlar anlatılmış.

Eğer başka konularda da detaylı bilgi veya yardım isterseniz, her zaman sormaktan çekinmeyin!

2013 yili Subat ayi kac gundur?

Orta parmak uyusmasi neden olur?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt