- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Stella kaç yaşında?
Stella. 1. sezonda 17 yaşındadır. Güneş'in ve Ay'ın gücünü kullanır. Parlak Güneş perisidir.
Stella'nın doğum günü ne zaman?
Stella
Prenses Stella
Seslendirenler | Perla Liberatori (Orijinal/İtalyanca) Elif Acehan (1-6. Sezon, 1-3. Film, Türkçe) Serpil Saraç (Nickelodeon Özel Bölümleri, Türkçe)
Birliktelikleri | Amore, Aşk Piksisi Ginger, kanişi Illiris, Solaria'nın okyanus kapısının Selkisi
Doğum günü | 18 Ağustos
Kökeni | Solaria
Winx Miusa kaç yaşında?
Winx Miusa kaç yaşında?
Miusa
Doğum günü | 30 Mayıs
Kökeni | Melody
Bağlantıları | Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Melody
Gücü | Ses Manipülasyonu Ses/müzik Sihiri (büyüsü) Ses İyileştirme
Winx Club Flora ne perisi?
Ben Doğa Perisi Flora'yım! Buraya tıklayarak sayfamı ziyaret edebilir ve hakkımda merak ettiğin bir çok şeyi öğrenebilirsin: Kimlik kartım, hobilerim ve günlüğüm! Linphea'da doğdum.Ailemi ziyaret etmekten çok hoşlanıyorum! Küçük kızkardeşim, Miele beni gördüğüne daima çok sevinir! Benim odamın sloganı "DOĞA"'dır!
Winx hangi sırayla izlenmeli?
Dönüşümleri sırayla: Magic Winx (1., 2. ve 3. sezon), Charmix (2. sezon), Enchantix (3.,4. ve 8. sezon ve 1. film), Peri tozu(3. sezon), Mini Winx(3. ve 4. sezon), Believix(4. sezon ve 2. film), Speedix (4. sezon), Tracix (4. sezon), Zoomix (4. sezon), Sophix (4. sezon), Lovix (4. sezon), Harmonix (5. sezon), Sirenix ( …
Bloom hangi burç?
Bloom hangi burç?
Bloom konusunda itiraz ediyorum bloomun burcu terazi yükseleni akrep pls…
Winx Club okulun adı nedir?
Sihirli Boyut'un merkezi olan Solaria'dan gelmektedir ve Soloria prensesidir. Ebeveyinleri Kraliçe Luna ve Kral Radius'dur. Stella yıldızları, annesi Ay'ı, babası ise Güneş'i temsil etmektedir. En yakın arkadaşı Bloom'dur.
Winx Club kaç yaşında?
Winx Club Perileri. Bloom: Serinin başlarında 16 yaşındadır.
Winx karakterleri kaç yaşında?
Winx karakterleri kaç yaşında?
Winx Club (Periler) Bloom: Serinin başlarında 16 yaşındadır. Winx Club'ın ana karakteri baş oyuncusudur. 'Ejder Ateşi (Dragon Fire/Flame)' gücüne sahiptir.
Flora Winx gücü ne?
Flora
Bağlantıları | Winx Club, Alfea, Uzmanlar, Lynphea
Gücü | Doğa
İlk Görünümü | Magix'e Hoşgeldiniz!
İlişkileri | Helia (erkek arkadaşı) Rose (annesi) Rhodos (Babası) Miele (kız kardeşi)
Winx Club Stella ne perisi dir?
Ben Stella, Parlak Güneş Perisi! Solaria prensesiyim ve en sevdiğim hobim; alışveriş, alışveriş ve daha çok alışveriş! Brandon ve ben Magic Sihirli Boyutunun en harika çiftiyiz!
Winx Perileri ne zaman doğdu?
Winx Perileri ne zaman doğdu?
Doğum günü 16 Aralıktır.
Bloom ne prensesi?
Bloom, 16 yaşındadır. Domino adlı gezegenin prensesi, ejderha ateşi gücüne sahip olan peri ve bu büyük gücün koruyucusudur. Kral Oritel ve Kraliçe Marion'un kızıdır.
23 Eylül hangi burç?
23 Eylül terazi burcudur. 23 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcu terazi, yönetici gezegeni ise Venüs'tür.
Winx Club hangi ülkenin?
Winx Club hangi ülkenin?
Winx, 1995 yılında Iginio Straffi tarafından kurulan Rainbow S.r.l. bünyesindeki animasyon televizyon dizisi karakteri ve ürünleri markasıdır. Winx markalı oyuncaklar Çin'de üretilmektedir.