Modoratör
Efsanevi Üye
Spacer alırken nelere dikkat edilmeli?
Spacer seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlarin basinda spacerin üretim malzemesi gelmektedir. Spacerlar genelde hafif alasim ve dayanikli malzemelerden üretilmelidir. Bu genelde alüminyumdur. Ucuz yollu sanayi tipler ise genelde agir ve sert malzemeden olusmaktadir, bunlarda demir ve çelik gibi malzemelerdir.
Spacer nedir tip?
Spacer nedir tip?
Lokal antibiyotik tedavisi için kulla- nılan ve çıkarılan implantın yerine yerleştirilen çimen- todan yapılan ve antibiyotik salınımı sağlayan, geçici yerini kaplayıcılar (spacer) kullanılır.
Spacer yol tutuşunu arttırır mı?
Yol tutuş artar, konfor hakkında bir kanaat getiremiyorum ama süspansiyon ve alt takımı yorar gibi geliyor. Ayrıca spacer yerine offsetli jant çok daha mantıklı.
Spacer kaç mm olmalı?
Spacer kaç mm olmalı?
Spacer içinse oem jantlara arka 15mm ön 12mm ideal değerlerdir.
Spacer hangi malzemeden yapılır?
Fakat bu tür spacerlar hem aracınızın yakıt tüketimini bir hayli arttırmakta hemde daha kötüsü hareket halindeyken kırılma riski taşımaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmak istemeyiz tabiki. Bu sebepten dolayı hafif ve dayanıklı yani aliminyum gibi bir malzemeden yapılmış spacer tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.
Spacer kumaş nedir?
Spacer kumaş nedir?
Spacer kumaş kullanılan alana nefes alma özelliği katan ve şık bir görüntüye sahip olan bir kumaş türüdür… Spacer kumaş çok geniş kullanım alanlarına sahiptir. Spacer kumaşlar nefes alabilen özelliğe sahip olup,başlıca yataklarda kullanılmaktadır.
Spayser nedir?
Çoğu araba kullanıcısı, özellikle spor araba kullanıcıları tarafından kullanılan bir parçadır spacer. Aracın tekerlerini birkaç santim çamurluktan dışarı çıkarmak için ve aracı daha kalıplı göstermek için kullanıldığını söylüyorlar kullanıcılar.
Lastiklerin yol tutuşu ne demek?
Lastiklerin yol tutuşu ne demek?
Yol tutuşu, en kısa haliyle aracın yolu tutuş kabiliyetidir. Yol tutuşu, aracın, merkezkaç kuvvetine direnen sürtünme kuvvetinden faydalanabilmesi ile gerçekleşir. Yol tutuşu öncelikle aracın güvenliği ardından konforu açısından önemlidir.