Son Konular

Sozlesmeli er gerekli evraklar nelerdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sözleşmeli er gerekli evraklar nelerdir?

Aday varsa ehliyet, askeri ehliyet, aşçı, fırıncı, elektrikçi branşlarına yönelik bonservis, kurs belgesi, diploma veya başarı belgesinin aslını ve tıpkıçekimini yanında getirecektir.

Sözleşmeli er Aday Bilgi Formu nereden alınır?

b. Başvuru Nasıl ve Ne Zaman Yapılır? (1) Adaylar başvurularını https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yaparak Başvuru Programı Kullanma Talimatında (Ek-1) belirtilen esaslar dâhilinde çevrimiçi (online) gerçekleştireceklerdir.
Sözleşmeli Er, Sözleşmeli Er Adayı olarak aldığı eğitimin ardından, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Sahil Güvenlik Komutanlığı dahil olmak üzere Genelkurmay Başkanlığınca lüzum görülen Er kadrolarında, kritik ve uygun görülen görevlerde, yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak maksadıyla istihdam edilen rütbesiz …
Sözleşmeli er Alımı Başvuru nasıl yapılır?
Adaylar sözleşmeli er başvuru başvurusunu https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-devlet ile giriş yaparak online olarak gerçekleştirecek.
Sözleşmeli er Eğitim maaşı ne kadar?
Sözleşmeli er adaylarına, eğitim birliğinde eğitime başladığı ön sözleşme tarihinden itibaren, aylık ücretin üçte ikisi oranında ücret ödenir.

Sözleşmeli er alımı 2021 ne zaman?

Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti 01 – 18 Kasım 2021 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde yapılacak. Adaylar Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeler ile birlikte sınav merkezinde hazır bulunacaklar.

Sözleşmeli er şartları nelerdir 2022?

a) Türk vatandaşı olmak. b) Bu Kanunda belirtilen öğrenim ile ilgili şartları taşımak. c) Sağlık ile ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak. ç) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.
Sözleşmeli er adaylarına, eğitim birliğinde eğitime başladığı ön sözleşme tarihinden itibaren, aylık ücretin üçte ikisi oranında ücret ödenir. Müteakiben sözleşme tarihinden itibaren aylık ücret ödenir.
YLSY aday bilgi formu nasıl doldurulmalı?
Bilgi alanları kalemle ya da elektronik ortamda doldurulabilir. REBUS'ta yer alan "Bilgi Güncelleme" sayfasına yüklenecek aday bilgi formunun fotoğraflı olması zorunludur. Ayrıca aday bilgi formunun sözlü sınav günü adayın yanında bulunması gerektiği unutulmamalıdır.
Aday bilgi formu nasıl doldurulur?
Aday Bilgi Formunun doldurulmasında iki ayrı işlem bulunmaktadır. Birinci işlem istenen bilgilerin yazılması, ikinci işlem ise yazılan bilgilerin kodlanmasıdır. Yazma işlemi, kodlamanın kolay ve yanlışsız yapılmasına yardımcı olmak üzere bilginin ayrılan kutulara BÜYÜK HARFLERLE yazılmasıdır.

Acibadem tamamlayici saglik sigortasi neleri kapsar?

Harissa hangi yemeklerde kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt