Son Konular

Sosyal etkinliklerin amaclari nelerdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sosyal etkinliklerin amaçları nelerdir?

İlkokullarda yapılan sosyal etkinliklerin amacı, derslerin yanı sıra öğrencilerde güven ve sorumluluk duygusu geliştirmek, yeni ilgi alanları oluşturmak ve beceriler kazandırmaktır. Bu amaca yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda öğrenci kulüpleri, belirlenmiş sosyal etkinlikleri yürütür.

Eser inceleme komisyonu kaç kişiden oluşur?

dikkate alarak inceler. MADDE 10- (1) Süreli yayınlar inceleme komisyonu, Genel Müdürlüğün onayı ile ilgili daire başkanının başkanlığında en az üç asil ve üç yedek üyeden oluşur. İhtiyaca göre birden fazla komisyon kurulabilir. (2) Komisyon, üye tam sayısı ile toplanır.
Sosyal Etkinlikler Kurul başkani kim olur?
MADDE 6 – (1) Sosyal etkinlikler kurulu, eğitim kurumu müdürünün veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında, öğretmenler kurulunda danışman öğretmen olarak belirlenen öğretmenler arasından eğitim kurumu müdürünün belirlediği üç öğretmen, öğrenci kulübü temsilcilerinin kendi aralarından seçecekleri iki …
Eser inceleme komisyonu ne yapar?
2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde ilçemize bağlı okullarda sergilenecek tiyatro ve benzeri etkinlikler ile yarışmalar için hazırlanan resim, şiir, kompozisyon ve eserlerin incelenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla Eser İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu oluşturulacaktır.

Yazı inceleme komisyonu kimlerden oluşur?

İnceleme Kurulu : Müdürün veya görevlendireceği müdür yardımcısının başkanlığında, biri kültür dersleri öğretmeni olmak üzere iki öğretmen ile ilgili sosyal etkinlikler danışman öğretmeninden oluşur.

Okullarda Sosyal Kulüpler ne zaman başlar?

Tercih formları ile öğrencilerin ilgi duyduğu kulüpler belirlenir. Rehber ve mentor öğretmenler yardımı ile öğrencinin seçenekleri içinde en uygun sosyal kulübe yönlendirilir. Ekim ayının ilk haftası kulüp çalışmaları başlar ve belirlenmiş olan plan doğrultusunda yıl boyunca uygulanır.

Dota 2 kac oyuncusu var?

Difuzyon goruntuleme nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt