Son Konular

Sorumluluk Sınavı Tarihleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yükümlülük Sınavı Tarihleri 2019 2019
Mesuliyet Sınavı ne vakit Tarihleri
Sorumluluk sınavı ders yılının ikinci döneminin başında ve sıradan yükseltme sınavları sonunda edinmek üzere bir öğretim yılında 2 kez yapılır
Öğrencilerin 20192019 eğitim ve öğretim yılına bile bile almak üzere başarısız oldukları 4 dersten sınava alınabilecekler
Genelgeye tarafından, Eylül ayında yapılacak olan yükümlülük sınavı döneminde, önceki yıllardan sorumluluk sahibi olunan dersler ile alan değişikliğinden dolayı sorumluluk sahibi tutuldukları derslerin yanı sıra, ders kesiminde gerçekleştirilen ortalama yükseltme ve yükümlülük sınavları sonu itibariyle sınıf geçip geçmediklerine bakılmaksızın öğrenciler bu öğretim yılında öğrenim gördükleri sınıfta başarısız oldukları azami 4 dersten sınava alınacak *

Merhaba,

Anladığım kadarıyla, yükümlülük sınavı tarihleri ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsunuz. 2019-2020 eğitim öğretim yılında yapılan sorumluluk sınavlarıyla ilgili belirttiğiniz bilgilerden yola çıkarak sizin için aşağıdaki bilgileri özetlemek istiyorum:

- Sorumluluk sınavı, bir öğretim yılı içerisinde genellikle ders yılının ikinci döneminin başında ve yükseltme sınavları sonunda olmak üzere, toplamda 2 kez yapılmaktadır.
- Öğrenciler, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına başarısız oldukları 4 dersten sınava alınabilecekler.
- Genelgeye göre, Eylül ayında yapılan yükümlülük sınavı döneminde; önceki yıllardan sorumluluk sahibi olunan dersler, alan değişikliği nedeniyle sorumluluk sahibi olunan dersler ve ders kesiminde gerçekleştirilen ortalama yükseltme ve yükümlülük sınavları sonucuna göre, öğrenciler sınıf geçip geçmediklerine bakılmaksızın öğrenim gördükleri sınıfta başarısız oldukları en fazla 4 dersten sınava alınacaktır.

Eğer daha fazla detay veya başka bir konu hakkında bilgi almak isterseniz, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Minareyi çalan, kılıfını hazırlar

Rapor Nasıl Yazılır?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt