Editör
Efsanevi Üye
Sophos yazılım ne demek?
Hedef odaklı saldırılar, gelişmiş tehditler ve zararlı yazılımlara karşı Windows, Mac, Linux işletim sistemi ortamlarında koruma sağlar. Zararlı trafik tespit sistemi, SophosLabs 'dan gerçek zamanlı tehdit bilgisi ve web, uygulama, aygıt kontrolü ile uç nokta koruma platformudur.
Sophos iyi mi?
Sophos'un, 2022 yılının en iyi antivirüslerinin hepsinde olan, cihaz optimizasyonu ve VPN gibi ek özelliklerin neredeyse hepsini içermesi beni memnun etti.
Sophos nerenin malı?
Sophos nerenin malı?
1983 yılında kurulan İngiltere merkezli Sophos, antivirüs ve şifreleme ürünleri geliştirmeye 33 yıl önce başladı. Bugün, ürünleri 100 milyon insanın kullandığı internet ağını , 150 ülke ve içinde Pixar, Xerox, Ford, Avis, Toshiba'yı barındıran 100,000 işletmeyi koruyor.
Sophos nedir Ekşi?
Sophos nedir Ekşi?
microsoft'tan tutun cesitli unix platformlarina kadar cok degisik ortamlarda calisan kaliteli bir antivirus ureticisi firma.
Sophos Connect nedir?
Sophos Connect Client Windows 7 ve üzerindeki bilgisayarlarda ve MAC OS 10.12 ve üstü bilgisayarlar üzerinde çalışan bir VPN yazılımıdır. Şirket dışında çalışan personellerinizin son derece güvenli ve şifreli VPN tünelleri kurarak şirketinize bağlanmanızı sağlar.
Sophos felsefe ne demek?
Felsefe tarihinin temel kaynaklarından birinin yazarı olan klasik düşünce tarihçisi Diogenes Laertius'un ifadelerine bakılırsa eskiden hakikatin bilgisi; sophia adını taşıyordu ve onu meslek edinerek zekâsını büyük bir özenle o uğurda kullananlara da sophos deniyordu.
Sophos kim?
Sophos kim?
Klasik düşünce tarihçisi Diogenes Laertius'un ifadelerine bakılırsa Kadim Yunanistan'da hakikatin bilgisi, sophia adını taşıyordu ve onu meslek edinerek zekâsını büyük bir özenle o uğurda kullananlara da sophos deniyordu.
Sophos Central nedir?
Sophos Central nedir?
SOPHOS CENTRAL: GEÇMİŞ HİZMETLER VE YENİ ÖZELLİKLER TEK BULUTTA TOPLANDI. Sophos Central ürününde mevcut özelliklere baktığımızda güvenlik konusunda bir çok konuda size çözüm sunuyor. Aldığınız tüm Sophos ürünleri otomatik olarak Sophos Central'a eklenerek tüm sistemleri tek noktadan kontrol etmenize olanak sağlıyor.
Sophos VPN nasıl kullanılır?
SOPHOS SSL VPN KURULUM AŞAMALARI :
- İlk olarak Sophos Firewall cihazımıza admin kullanıcımızla giriş yapıyoruz.
- Sophos Firewall yönetim ekranındaki sol menüden Configure – Authentication sekmesine geliyoruz.
- Authentication sekmenine geldiğimizde açılan sayfadaki üst menüden Users sekmesine geliyoruz.
Sophos authenticator nasıl kullanılır?
Sophos One-Time Password aktif ettikten sonra tekrar login ekranı gelecek. Burada username yazıyoruz ve şifre olarak da kendi şifremizi yazıyoruz (örneğin: 12345678) Sonrasında ise Sophos Authenticator deki kodu ekliyoruz (örneğin: 12345678755356) ve login butonuna tıklıyoruz.
Tamper Protection ne demek?
Tamper Protection ne demek?
Kullanıcıların ve kötü amaçlı yazılımların Defender için bir sistematik saldırıya açık hale getirebilecek kayıt defteri tabanlı ayarları değiştirmelerini engellemek için tasarlanmıştır.