- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Sonsuz olasılık ne demek?
evrende var olan her şeyin zaman ve mekanda dallanmalar yaratması durumunu ifade eden teoridir. bu dallanmalar o denli fazladır ki sonsuza yaklaşmaktadır.
Sonsuz olasılıklar nelerdir?
Mike Dooley'nin manifestosu olan Sonsuz Olasılıklar, illüzyonlarla dolu dünyamızda kalbimizin isteklerinin, özellikle de mutluluğun sınırlı olmadığını, daha fazla sevgi ve yeni olasılıklar deneyimlemenin de sadece hayal gücümüzle ve bu doğrultudaki eylemlerimizle sınırlı olduğunu söylüyor.
Olasılıklar kuramının kurucusu kimdir?
Olasılıklar kuramının kurucusu kimdir?
Matematiksel olasılık teorisinin tarihsel kökleri 16. yüzyılda Gerolamo Cardano ve 17. yüzyılda Pierre de Fermat ile Blaise Pascal tarafından yapılan şans oyunlarının matematiksel incelemelerine dayanır.
Access Bars soruları nelerdir?
Soru Sorma Sanatı
- Hayatı yaşamaya değecek neyi algılayabilirim, bilebilirim ve olabilirim?
- Bugün hangi maceralara sahip olabilirim?
- Eğer bedenime nazik davransaydım, neyi seçerdim?
- Bilmiyormuş gibi yaptığım neyi biliyorum?
- Bugün eğlenceli ne olabilir?
- Kim hiç hayal etmediğim şekilde hayatıma ve yaşamıma katkı olabilir?
Sonsuzun sonu var mıdır?
Sonsuz, eski Yunanca Lemniscate kelimesinden gelmektedir, (sembol: ∞) çoğunlukla matematik ve fizikte herhangi bir sonu olmayan şeyleri ve sayıları tarif etmekte kullanılan soyut bir kavramdır.
Modern sayı teorisinin kurucusu kimdir?
Modern sayı teorisinin kurucusu kimdir?
Modern sayılar kuramının kurucusu olarak kabul edilen 17. yüzyıl matematikçisi Pierre de Fermat'nın adını taşıyan bu teorem, şu şekilde ifade edilebilir: Herhangi x, y, ve z pozitif tam sayıları için, denkleminin çözümü yoktur.
Kuantum parçacığı nedir?
Kuantum parçacıkların 7 yüzü Elektronlar, fotonlar, kuarklar, nötrinolar, gluonlar, W ve Z bozonları, varsa gravitonlar temel parçacıklardır. Bunların bileşenleri veya fiziksel yapısı yoktur. Bu yüzden fizikçiler parçacıklara noktasal nesneler diyor.