Son Konular

Soner Arıca Kayıp Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Soner Arıca Kayıp şarkı sozu
Neye yarar feryat etsem
Gelmezki bir şey elden
Veda gunu sonum oldu
Huzunde kayboldum ben
Bir kez daha ben kal desem
Benimle kalırmıydın
Bilsem yeter icten ice
Sende pişmanmısın
Haberin varmı olandan bitenden
Kac yara aldı beden
Gelenden gecenden
Kapalı yollar
Gelemem peşinden
Kayıp bir şehir yurek
Yoksun guneşten
Neye yarar isyan etsem
Donmezki gitti giden
Vedalaşmak en zoruydu
İşte o gun kayboldum ben
Bir kez daha ben kal desem
Benimle kalırmıydın
Bilsem yeter icten ice
Sende pişmanmısın
Haberin varmı olandan bitenden
Kac yara aldı beden
Gelenden gecenden
Kapalı yollar
Gelemem peşinden
Kayıp bir şehir yurek
Yoksun guneşten

Bu şarkı sözlerinde kaybolmuş bir aşkın melankolik hikayesi anlatılıyor. Şarkının duygusal ve içten sözleri, ayrılık acısını ve yalnızlığı vurguluyor. Şarkıda geçen "Neye yarar feryat etsem, Gelmez ki bir şey elden" dizeleri, çaresizlik ve umutsuzluğu ifade ediyor. "Bir kez daha ben kal desem, Benimle kalır mıydın" ise sevgilisine olan özlemini ve geri dönüşü umut ettiğini belirtiyor. Ayrıca "Haberin var mı olandan bitenden, Kaç yara aldı beden, Gelen den geçenden" şeklindeki sözler duygusal yaraların ve yaşanan acıların izlerini sorguluyor. Şarkı, kayıp bir şehir gibi yalnızlık ve hüzün atmosferini dinleyicilere hissettiriyor. Soner Arıca'nın bu şarkısı, duygusal ve dokunaklı bir aşk hikayesini anlatarak dinleyicilerini derinden etkileyebiliyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Soner Arıca Tanrı Misafiri şarkısı

Soner Arıca Yarın Her Şey Değişebilir Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt