Son Konular

Soner Arıca Bu mu Sevda şarkısı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Soner Arıca Bu mu Sevda şarkı sozu
Soner Arıca Bu mu Sevda sozleri
Soner Arıca Bu mu Sevda şarkısı sozleri
Olmadığın her yer gurbet
Gelmediğin evim zindan
Yatağım taştan soğuk
Dayanamaz buna insan
Tukenecek neyim kaldı
Uykularım coktan bitti
Yetmiyor aklım cozmeye
Bumu sevda dedikleri
Bumu sevda bu nasıl aşk
Bu hasret bana belkide tuzak
Olumu bile goze aldım
Geliyorum sana cırıl cıplak
Beni de al sen nerdeysen
Nefes almak bana sensiz yasak
Olumu bile goze aldım
Geliyorum sana cırıl cıplak
Utanırım soyleyemem
Yaşadığım yanlızlığı
Kelimeler yetmiyor ki
Bumu sevda dedikleri
Paylaşırım yokluğunu
Gecenin sessizliğiyle
Yetmiyor yalnız hayaller
Bu mu sevda dedikleri

Bu şarkının sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda ayrılığın yarattığı acı ve özlem konu ediliyor. İçinde bulunduğu durumu anlatan kişi, sevdiğiyle ayrı kaldığı için yalnızlık çekiyor ve onun varlığının özlemiyle hayatını sürdürmeye çalışıyor.

Şarkının sözlerinde, aşkın ve sevdanın ne kadar acı verici olabileceğine dair vurgular var. "Bumu sevda bu nasıl aşk" şeklindeki soruyla, yaşanan duyguların gerçek bir sevgi olup olmadığı sorgulanıyor. Yalnızlık, özlem, umutsuzluk ve aşkın cesaret aldığı noktalar şarkının temelini oluşturuyor.

Sözlerdeki "Olumu bile göze aldım, Geliyorum sana çırıl çıplak" ifadeleri ise, sevgilisinin yanında olabilmek için her şeyi göze almaya hazır olduğunu ve ona duyulan derin sevgiyi ifade ediyor. Şarkının genel yapısı, bir aşkın getirdiği zorlukları ve tutkulu duyguları anlatırken, aynı zamanda umut ve özlemi de dile getiriyor.

Bu şarkının duygusal derinliği ve içeriğiyle dinleyicilerde farklı duygular uyandırabilecek nitelikte olduğunu söyleyebilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yahel-Bomb Creator

Emre Gulkaya - Ağla

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt