Son Konular

Son Aşkım - Ferhat Gocer..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
sensiz yalnızlığı, anlamsızlığı,
tadı olmadan omrun, umutsuzluğumu gordum
dokundum hicbir tende kokun yok,
aradığım mutluluğu gozlerinde buldum
yaralarım artık uzakta bir yerde,
sessizce kullenip savruluyor
nakarat
sen son aşkım, son umidim olacaksın,
kalbimde her zaman tek kalacaksın,
ruhum dudaklarında hayat buluyor,
yaşadığım en buyuk aşk sen olacaksın

Bu sözler gerçekten derin duyguları ifade ediyor. Belirgin bir aşk ve özlem hissi var. Sevilen kişinin olmadığı zamanın anlamsız olduğu, onun varlığının mutluluğu getirdiği vurgulanmış. Yaraların uzaklarda olduğu ve sessizce iyileştiği bir yerde olduğu betimlenmiş. Nakarat kısmında ise sevilen kişinin hayatta tek umut ve aşk olduğu ifade edilmiş. Büyük bir aşkın yaşandığı ve sevilen kişinin her zaman kalpte olacağı vurgulanmış. Şarkının duygusal derinliği ve romantizmi oldukça etkileyici.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kabul - Ferhat Gocer..

Yol Bitti Coktan - Ferhat Gocer..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt