- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Şökü kim hazırlar?
İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, rehberlik öğretmeninin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.
Zümre toplantı tutanağında kimlerin imzası olur?
Kararlar oy çokluğuyla alınır. Eşitlik hâlinde zümre başkanının katıldığı görüş kabul edilir. Alınan kararlar müdürün onayından sonra uygulamaya konulur. Ayrıca, kurul tutanağı, toplantıya katılmayanlar da dâhil ilgili tüm zümre kurulu üyeleri tarafından imzalanır ve eğitim kurumu yönetimince saklanır.
Zümre Toplantı Tutanağı nasıl hazırlanır?
Zümre Toplantısı Tutanağı Nasıl Hazırlanır?
- Toplantı bilgileri (Toplantının yeri, saati, katılanlar vs.)
- Gündem maddeleri (Toplantıda görüşülecek maddeler)
- Görüşmeler (Toplantıda yapılan görüşmeler görüşüldüğü gibi yazılır)
- Alınan kararlar (Toplantı sonrasında alınmış kararlar madde madde yazılır)
Veli toplantı tutanağını kim imzalar?
İdareden katılan olmamışsa gerek yok,sadece toplantı yapmak için onay dilekçesinde müdür imzalar.Tutanakta sizin imzanız yeterli,ayrıca velilerin katıldığına dair imza sirküsü. Toplantiya kim katildiysa onun imzasi olmalidir. Genellikled md yrd imzasi açilir.
Şube ve Zümre öğretmenler Kurulu nedir?
Zümre öğretmenler kurulu, okul müdürlüğünce yapılacak plânlamaya uygun olarak öğretim yılı başında, ortasında, sonunda ve ihtiyaç duyuldukça toplanır. Toplantılar, okul müdürünün görevlendireceği bir müdür yardımcısının veya branş öğretmenleri arasından seçimle belirlenen öğretmenin başkanlığında yapılır.
Şube öğretmenler Kurulu ilkokulda var mı?
Sınıf/şube öğretmenler kurulu ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında oluşturulur, okul öncesi eğitim kurumları ile ilkokullarda oluşturulmaz.
Sınıf öğretmenleri Şök hazırlar mı?
İlkokullarda Şube Öğretmenler Kurulu toplantısı yapılmamaktadır. İlkokullarda şök son yönetmelikte kaldırıldı. Şube Öğretmenler Kurulu Toplantıları ilkokul 4.sınıf, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında yapılır. olacak.
Zümre toplantılarında başkan kim olur?
Alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, eğitim kurumu müdürü veya müdürün görevlendireceği müdür yardımcısı ile yapılır. Kurul, haziran ayında yapılacak toplantıda, eylül ayından itibaren geçerli olmak üzere 2 yıl süreyle kendi aralarından birini başkan seçer. Aynı şekilde yedek başkan belirlenir.
Zümre nedir ve kimlerden oluşur?
Zümre Toplantıları: Eğitim kurumunda aynı sınıfı okutan veya alanı aynı olan öğretmenlerden oluşur. Alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, müdür veya müdürün görevlendireceği bir müdür yardımcısı ile yapılır. 2 yıl geçerli olacak şekilde başkan ve yedek başkan seçilir.
Zümre Toplantı Tutanağı kaç tane olur?
Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda yapılır. Ders yılı sonunda yapılan toplantıda eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararların sonuçları değerlendirilir.