Son Konular

SMS nasil geri alinir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

SMS nasıl geri alınır?

Android işleştim sistemine sahip cihazlarda silinen mesajları geri getirmek için recovery (kurtarma) programlarından birini kullanmanız gerekiyor….Önerebileceğimiz kurtarma programlarından birkaçı;
- Android Data Recovery.
- Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery.
- Wondershare Dr Fone for Android.

Eski mesajları nasıl bulurum?

İşte Android'de adım adım silinen mesajları kurtarma yöntemleri:
- Recovery programlarından tekini bilgisayarımıza indirip yüklüyoruz.
- Yükleme işleminin ardından cihazın USB hata ayıklama modunu açıp, cihazı USB ile bilgisayara bağlıyoruz.
- Ardından programdaki "Scan" komutu ile verilerimizin tamamını taratıyoruz.

Kaybolan videolar nasıl bulunur?

Ancak, silinen fotoğraf veya videoları Google Fotoğraflar uygulamasında bulabilirsiniz….Yedekleme devre dışıysa
- Android telefon veya tabletinizde Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
- Doğru hesapta oturum açtığınızdan emin olun.
- En altta, Kitaplık. Arşiv'e dokunun.

Silinen mesajları nasıl okuyabilirim?

Silinen mesajları nasıl okuyabilirim?
İşte cevabı… Konuştuğunuz kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp'ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin. Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.

Videolar nasıl geri getirilir?

Videolar nasıl geri getirilir?
Windows işletim sistemi kullanıyorsanız "Dosya Geçmişi İle Yedekleme" özelliği sayesinde silinmiş kamera görüntülerini kurtarabilirsiniz.
- Windows Arama'ya gidin ve "Dosya Geçmişi ile Dosyaların Yedeklerini Geri Yükle' 'sekmesini açın.
- İhtiyacınız olan dosyaları arayın.

Silinen SMS nasıl bulunur?

Google Drive ile Android için WhatsApp silinen mesajları geri getirme:
- Adım #1: WhatsApp mobil uygulamasını silin ve yeniden yükleyin.
- Adım #2: Telefon numaranızla giriş yapın.
- Adım #3: Verilerinizin Google Drive'dan geri yüklenmesini isteyin.
- Adım #4: Silinen mesajları geri getirme işlemi tamamlandı.

Evet, Android işletim sistemine sahip cihazlarda silinen mesajları geri getirmek için birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. İşte size önerdiğiniz kurtarma programlarından bazılarını kullanarak adım adım geri alma işlemleri:

1. **Android Data Recovery Kullanımı**:
- İlk olarak Android Data Recovery programını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin.
- Cihazınızı USB hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın.
- Programı çalıştırın ve "Scan" komutunu kullanarak verilerinizi taratın.

2. **Coolmuster Android SMS+Contacts Recovery Kullanımı**:
- Coolmuster programını bilgisayarınıza indirip yükleyin.
- Cihazınızı USB hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın.
- Programı açın ve talimatları takip ederek mesajlarınızı geri getirin.

3. **Wondershare Dr Fone for Android Kullanımı**:
- Wondershare Dr Fone programını bilgisayarınıza kurun.
- Cihazı USB hata ayıklama modunda bilgisayara bağlayın.
- Program üzerinden gerekli adımları takip ederek mesajlarınızı kurtarın.

Eski mesajları bulmak için adımları takip ettiğinizde silinen mesajları geri getirebilirsiniz. Ayrıca, videoları bulmak için Google Fotoğraflar uygulamasından yararlanabilir ve silinen fotoğraf veya videolarınızı geri alabilirsiniz.

Silinen mesajları okumak için bir yöntem olarak, WhatsApp mesajları için telefonunuzdan WhatsApp'ı silip tekrar yükleyerek eski mesaj geçmişinizi yedekleyebilir ve sildiğiniz mesajları geri getirebilirsiniz. Bunu yaparak silinen mesajları görme imkanına sahip olabilirsiniz.

Son olarak, videoları geri getirmek için Windows işletim sistemi kullanıyorsanız "Dosya Geçmişi İle Yedekleme" özelliğini kullanarak silinen kamera görüntülerini kurtarabilirsiniz. Arama yaparak gereken dosyaları bulabilir ve geri yükleyebilirsiniz.

Google Drive ile Android için WhatsApp mesajlarını geri getirmek için de belirttiğiniz adımları takip ederek silinen mesajları geri alabilirsiniz. Adımları doğru bir şekilde uygulayarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Sertlesen memeye ne iyi gelir?

Kapsayici sinif ne demek?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt