- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
SMOK tr güvenilir mi?
Smok.net Güvenilir Değil Siparişimi bayramdan 1 gün önce verdim bayramda gelmeyeceğini bildiğim için bekledim 5 gün oldu ve siparişime baktığımda iptal olduğunu gördüm. 5 gün boşa beklettiler beni hiç haber vermeden iptal etmişler siparişi, iletişim çok zayıf maillere çok geç dönüyorlar.
SMOK likit nasıl koyulur?
SMOK likit nasıl koyulur?
Tanklı Elektronik Sigara Nasıl Doldurulur?
- Ağızlığı Çıkarın.
- Coili Likit ile Islatın.
- 3. Tankın Tümünü Likit İle Doldurun.
- Cihazınızı Yeniden Birleştirin.
- Bir Süre Bekleyin.
- Coili Çıkarın.
- Coili Islatın.
- 3. Tankı Likit İle Doldurun.
SMOK Nord hangi likit?
SMOK Nord hangi likit?
Smok nord 2 cihazı kesinlikle salt likit kullanmalıdır.Salt likit dışında başka likitlerde tat kaybı ve nikotin doyumsuzluğu yaşarsınız.İnsanlar normal likit, salt likite göre daha ucuz diye normal likit tercih ediyor ve tat yok diye şikayet ediyorlar.
SMOK hangi ülkenin markası?
lehçe ejder. (bkz: smoktech) firmasının ürettiği elektronik sigara modeli. piyasadaki en kararlı tc modları üreten e-sigara firması. tfv4, x-cube ii gibi efsane ürünlerin üreticisidir.
SMOK elektronik sigara nasıl?
SMOK elektronik sigara nasıl?
SMOK Alien kit gerçekten sağlam ve güçlü bir paket. 220W mod piyasadaki diğer çift 18650 ile çalışan modlara kıyasla oldukça kompakt ve tasarımı bize göre harika. Cihazı kullanırken kaliteyi elinizde hissediyorsunuz. Ayrıca modun sahip olduğu tüm özellikler cihazı kişiselleştirmeye açık bir hale getiriyor.
SMOK Nord Pod nasıl kullanılır?
SMOK Nord Pod nasıl kullanılır?
Cihazı şarj ettikten sonra ve tam doluma ulaştığı zaman cihazı kullanma imkanına sahip oluyorsunuz. Öncelikle cihazı şarj etmeli, coil (bobin) değişimi yapmanız ve salt likit dolumu ile SMOK NORD Pod Kit'i kullanmaya başlayabilirsiniz. Smok Nord Pod'un salt likit dolumu ise pod kartuşunun yanındaki kısımdan yapılıyor.
SMOK mu Vaporesso mu?
Vaporesso Swag Kit, 80 Watt'lık bir kapasiteye sahipken, Smok AL85 85 Watt'lık bir kapasiteye sahip. Elbette aradaki farkın çok büyük olduğunu söylemek güç. Ancak 5 Watt'lık bir fark olsa da Smok'un önde olduğunu söyleyebiliriz.
SMOK Nord nasıl çalışır?
SMOK Nord nasıl çalışır?
Smok Nord Pod 15W Pod Kit, gövde üzerindeki bir düğme ile ateşleniyor ve yine gövdenin üzerindeki LED lambalar sayesinde sizlere pil seviyesi hakkında bilgi veriyor. Smok Nord Pod 15W Kit, 3 ml'lik salt likit haznesi bulunan bir tür pod (kartuş) kullanıyor.