Editör
Efsanevi Üye
Skype video kayıtları nerede?
İpucu: Kayıtlar, bilgisayarınızdaki Görüntüler/Skype Kurumsal Kayıtları klasöründe tutulur.
Skype sildiğim kişi beni görür mu?
Skype sildiğim kişi beni görür mu?
Windows 10 işletim sisteminde kayıtlı Skype uygulamasında sildiğiniz kişilerin durumları bildirimleri iletilmesi mümkün değildir. Sizinde belirttiğiniz gibi, kişi hesabınızda silinmiş ve sizinle herhangi bir ilişki bulunmadığı için durum bilgilerin sizi bağlamamaktadır.
Skype'ta kayıt nasıl yapılır?
Skype'ta aramaları kaydedebilmek için ekranın alt kısmındaki "+" ikonuna ve ardından "kaydı başlat" seçeneğini dokunmak gerekiyor. Kayıt başladıktan sonra tüm katılımcılar aramanın kaydedildiğine dair bir işaret görüyor. Görüşme sona erdiğinde kayıt kaydediliyor.
Skype gelen arama nasıl açılır?
Skype gelen arama nasıl açılır?
Bir Skype çağrısını nasıl yanıtlarım?
- Aramayı sesli arama olarak yanıtlamak için Ara düğmesini seçin.
- Video ile yanıtlamak için Video düğmesini seçin.
- Yanıtlamak istemiyorsanız reddetmek için Aramayı sonlandır düğmesini seçin.
- Geçerli ve gelen aramalarınızı birleştirmek için Aramaları birleştir düğmesini seçin.
Skype Profilime kim baktı?
Profil resminizi seçin. Ayarlar'ı seçin. Kişiler'i seçin. Gizlilik öğesini ve ardından Listeyi göster'i seçin.
Skype ücretsiz arama nasıl yapılır?
Skype ücretsiz arama nasıl yapılır?
Skype'ta nasıl çağrı yaparım?
- Kişiler listenizden. çağrı yapmak istediğiniz kişiyi bulun.
- Aramak istediğiniz kişiyi seçin ve ardından ses veya video düğmesini seçin.
- Çağrı sona erdiğinde çağrıyı bitirmek için çağrıyı sonlandır.
Skype ücreti ne kadar?
Skype'tan Skype'a çağrılar ücretsizdir. Ama Skype'tan cep telefonlarını veya sabit hatları aramak için biraz Skype Kontörü veya abonelik gerekir.
Skype'de arkadaşlarımın arkadaşlarını nasıl görünür?
Skype'de arkadaşlarımın arkadaşlarını nasıl görünür?
Kişinin adına dokunup basılı tutun veya sağ tıklayın, ardından menüden Profili görüntüle'yi seçin. Alternatif olarak (veya Android 4.0.4 – 5.1 kullanıcıları için), bir sohbetin içinden, profillerini görüntülemek için sohbet başlığının üst kısmındaki kişinin adını seçin.