Son Konular

Size Bir Mektup Var

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagessizebirmektupvar5b06a6ae73e20
Yumurtanızı nasıl yerdiniz? Rafadan mı?
Kahvenizi sutlumu alırdınız yoksa sademi?
Sofranızda pastırma olmasa kızar mıydınız?
Uc ceşit yemekten sonra tatlı alırsınız herhalde?
Aman ha porselen tabaklarınıza dikkat edin
Sonra kırılırsa ne yaparsınız?
Doğru ya siz ne anlarsınız yokluktan ve dardan
Size bir mektup var! Copten ekmek toplayanlardan
Hangi kolejden mezun olmak istersiniz?
Babanız size ne marka bilgisayar alsın?
Sınıfı gecerseniz kameralı cep telefonu ister misiniz?
Aman ha okulunuzdaki bale kursuna devam edin
Kolej uniformalarınız kac ceşit olsun?
Okul servisiniz gec gelse kızar mıydınız?
Doğruya siz ne anlarsınız mum ışığıyla sabah edenlerden
Size bir mektup var! Merkep sırtında okula gidenlerden
Bu gun hangi mağazayı dolaşmak isterdiniz?
Vitrindeki elbiselerden kac tanesini alırsınız?
Ayakkabınızla kravatınız aynı renk olmalı değil mi?
Yoksa size gulerler mi aynı takımı her gun giyseniz?
Aman ha akşamki diziyi kacırmayın
Sonra yarın ne konuşursunuz altın gunlerinizde?
Doğru ya siz ne anlarsınız bir yamayı uce bolenlerden?
Size bir mektup var! Kış gunu elbisesiz olenlerden?imagessizebirmektupvar5b06a6af83629png

Merhaba!
Yumurtayı rafadan mı yoksa kızarmış mı tercih ettiğiniz konusunda herkesin farklı zevkleri olabilir. Benim tercihim genellikle rafadan olur.
Kahvemi genellikle sade içerim, fakat bazen süt de ekleyebilirim tabii ki.
Pastırma olmadan da sofrada keyifli bir yemek yiyebilirim, o kadar da önemli değil benim için.
Üç çeşit yemekten sonra tatlı almak güzel olabilir ama her zaman değil tabii.
Porselen tabaklara dikkat etmek önemli, kırılırsa üzülürüm ve yeni set almak zorunda kalabilirim.
Okul hayatıyla ilgili sorulara gelince, her kolejden mezun olmak isterim. Babamın bana hangi marka bilgisayar alması gerektiği konusunda da çok seçici değilim, benim için önemli olan işlevselliği.
Sınıfı geçersem kameralı cep telefonu ister miyim? Neden olmasın, teknolojiyi takip etmek önemli.
Bale kursuna devam etmek keyifli olabilir. Kolej uniformamın kaç çeşit olması gerektiği konusunda bir tercihim yok, sadece rahat ve kullanışlı olsun yeter.
Okul servisinin gecikmesi beni pek fazla rahatsız etmez, herkesin olayları olabilir.
Elbiseler hakkında mağaza dolaşmayı severim, fakat vitrindeki elbiselerden kaç tanesini alacağıma o anki ihtiyacım ve beğenim doğrultusunda karar veririm.
Ayakkabı ve kravatın aynı renkte olması gerekmediğini düşünürüm, zevk meselesi sonuçta.
Akşamki diziyi kaçırmamaya özen gösteririm, eğlenceli aktiviteler benim için önemlidir.
Altın günlerimizde konuşacağımız şeyler anılarımızla ilgili olabilir.
Kış günleri elbisesiz dışarı çıkmamaya özen gösteririm, sağlık her şeyden önemlidir çünkü.

Size bir mektup var! Siz de bu mektubun anlamını ve verdiği mesajı düşünmeye ne dersiniz? 😊

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bir yumak iplik bırakabiliyor muyuz?

Sut İcer misin Dede ?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt