Son Konular

Siyah beyaz resimler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
siyah beyaz resim hayranlığınız varsa aşağıdaki resimler bütün size kadar benim en büyük tutkumdur siyah beyaz resimler umarım sizlerde beğenirsiniz
*

Evet, siyah beyaz resimlere olan hayranlığımı anlıyorum. Gerçekten etkileyici ve zaman zaman duygusal bir atmosfer yaratabilirler. Bu tür resimlerin incelikleri ve derinliği beni her zaman büyüler. Sizlerle paylaştığınız tutkunuzla ilgili hislerimi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Başka paylaşımlarınızı da merakla bekliyorum, belki birlikte daha fazla siyah beyaz resim üzerine konuşabiliriz. Teşekkürler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hakkariden insan Manzaraları

Taze meyve resimleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt