Son Konular

Sirince de hangi film cekildi?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Şirince de hangi film çekildi?

Gupse Özay'ın yarattığı "Deli Zeliha" karakterinin başrol oyunculuğunu da kendisinin üstlendiği Deliha filminin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin bazı çekimleri Dünyaca ünlü Şirince Köyü'nde yapılırken filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlendi.

Erler Film ne zaman başladı?

Erler Film, 1960 yılında tanınmış yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu tarafından İstanbul'da kurulmuş bir film yapım şirketidir.

Izmirde hangi diziler çekiliyor?

"İzmir'de çekilmiş televizyon dizileri" kategorisindeki sayfalar
- Benim Adım Gültepe.
- Bitmeyen Şarkı (dizi)

Sığacık ta hangi film çekildi?

Sığacık ta hangi film çekildi?
Ünlü komedyen Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı son filmi 'Olanlar Oldu', İzmir'in en güzel yerlerinden Seferihisar'ın Sığacık köyünde çekildi.

Izmirde hangi filmler cekildi?

Izmirde hangi filmler cekildi?
"İzmir'de çekilmiş filmler" kategorisindeki sayfalar
- Baba Bizi Eversene.
- Babam ve Oğlum.
- Bak Yeşil Yeşil.
- Ben O Değilim.
- Biz Böyleyiz.
- Bizi Hatırla.
- Bornova Bornova.

Arzu Filmin sahibi kim?

Arzu Film ile pek çok film şirketi de bu alana adım attı. Arzu Film'in kurucusu olan Ertem Eğilmez'in sinema macerası ise bir hayli ilginçtir. Ancak Eğilmez'in sinema macerasını anlatmadan önce onun hayat hikâyesinden kısaca söz etmek gerekir.

Sığırcık yolu hangi adada?

Sığırcıklar Adası (Yunanca: Ρήνεια Rinia), Yunanistan'da Kiklad Adaları'nın parçası olan bir adadır. Ada, Delos Adası'nın hemen yanında yer almaktadır. İdari olarak Güney Ege bölgesine bağlı Mikonos belediyesi sınırları içerisindedir.

Izmir Urlada hangi dizi çekiliyor?

İzmir'in Urla, Alaçatı, Seferihisar ve Konak ilçelerinde çekilen Son Yaz dizisi izleyicilere bir yaz dizisini anımsatacak. Dizinin çekimleri zorunlu koşullar nedeniyle İzmir'de çekiliyor. Birçok sahnesinin Urla'da çekilmesi beklenen dizinin ilk çekimleri de Urla'da olacak.

Şirince Köyü'nde çekilen bir film olarak Gupse Özay'ın başrolünde olduğu ve Deliha karakterini canlandırdığı "Deliha" adlı filmi gösterebiliriz. Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği bu filmde, birbirinden ünlü oyuncuların da yer aldığını belirtmek mümkün.

İzmir ve çevresinde çekilen diğer yapımlardan bazıları şunlardır:
1. Sığacık Köyü'nde çekilen Ata Demirer'in başrolünde olduğu "Olanlar Oldu" filmi.
2. İzmir'de çekilmiş dizilerden bazıları "Benim Adım Gültepe" ve "Bitmeyen Şarkı" olarak sıralanabilir.
3. İzmir'de çekilen filmler arasında ise "Baba Bizi Eversene", "Babam ve Oğlum", "Bornova Bornova" gibi yapımlar bulunmaktadır.

Ayrıca, Erler Film'in Türker İnanoğlu tarafından 1960 yılında İstanbul'da kurulduğunu ve Arzu Film'in kurucusunun Ertem Eğilmez olduğunu da vurgulayabiliriz. Bu şirketlerin Türk sinemasına katkılarının oldukça önemli olduğu unutulmamalıdır.

Son olarak, Sığırcıklar Adası'nın Yunanistan'ın Kiklad Adaları'nda yer aldığını ve İzmir'in çeşitli ilçelerinde çekilen "Son Yaz" dizisinin Urla'da çekildiğini belirtmek isterim. İzleyicilere unutulmaz bir yaz dizisi deneyimi yaşatan bu yapımın İzmir'in güzelliklerini ekrana taşıdığı da göz ardı edilmemelidir.

Tubifex canli yem nedir?

Donde se encuentra el mineral casiterita?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt