Editör
Efsanevi Üye
Şirince de hangi film çekildi?
Gupse Özay'ın yarattığı "Deli Zeliha" karakterinin başrol oyunculuğunu da kendisinin üstlendiği Deliha filminin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmin bazı çekimleri Dünyaca ünlü Şirince Köyü'nde yapılırken filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlendi.
Erler Film ne zaman başladı?
Erler Film, 1960 yılında tanınmış yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu tarafından İstanbul'da kurulmuş bir film yapım şirketidir.
Izmirde hangi diziler çekiliyor?
"İzmir'de çekilmiş televizyon dizileri" kategorisindeki sayfalar
- Benim Adım Gültepe.
- Bitmeyen Şarkı (dizi)
Sığacık ta hangi film çekildi?
Sığacık ta hangi film çekildi?
Ünlü komedyen Ata Demirer'in senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı son filmi 'Olanlar Oldu', İzmir'in en güzel yerlerinden Seferihisar'ın Sığacık köyünde çekildi.
Izmirde hangi filmler cekildi?
Izmirde hangi filmler cekildi?
"İzmir'de çekilmiş filmler" kategorisindeki sayfalar
- Baba Bizi Eversene.
- Babam ve Oğlum.
- Bak Yeşil Yeşil.
- Ben O Değilim.
- Biz Böyleyiz.
- Bizi Hatırla.
- Bornova Bornova.
Arzu Filmin sahibi kim?
Arzu Film ile pek çok film şirketi de bu alana adım attı. Arzu Film'in kurucusu olan Ertem Eğilmez'in sinema macerası ise bir hayli ilginçtir. Ancak Eğilmez'in sinema macerasını anlatmadan önce onun hayat hikâyesinden kısaca söz etmek gerekir.
Sığırcık yolu hangi adada?
Sığırcıklar Adası (Yunanca: Ρήνεια Rinia), Yunanistan'da Kiklad Adaları'nın parçası olan bir adadır. Ada, Delos Adası'nın hemen yanında yer almaktadır. İdari olarak Güney Ege bölgesine bağlı Mikonos belediyesi sınırları içerisindedir.
Izmir Urlada hangi dizi çekiliyor?
İzmir'in Urla, Alaçatı, Seferihisar ve Konak ilçelerinde çekilen Son Yaz dizisi izleyicilere bir yaz dizisini anımsatacak. Dizinin çekimleri zorunlu koşullar nedeniyle İzmir'de çekiliyor. Birçok sahnesinin Urla'da çekilmesi beklenen dizinin ilk çekimleri de Urla'da olacak.