Son Konular

Sinavlar iptal edilmedi mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sınavlar iptal edilmedi mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), liselerdeki yüz yüze sınavların takviminde güncelleme yaptı. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre okullarda yapılacak sınavlar iptal edilmedi, 3 Mayıs 2021 sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelendi.

YÖK Sınavları ertelenecek mi?

Okullar ve üniversitelerde eğitime bir süreliğine ara verildi. Bu gelişmeler ardından ÖSYM'nin bu hafta sonu gerçekleştireceği YÖKDİL ve DİB MBSTS sınavlarında bir değişiklik olup olmadığı soruları gündeme geldi. YÖKDİL ve 2022 DİB MBSTS sınavları için henüz bir erteleme kararı gelmedi.
Iptal edilen sınavlar ne zaman yapılacak?
Sorumluluk sınavları 21 Haziran-2 Temmuz arasında yapılacak 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları 21 Haziran-2 Temmuz 2021 arasında yapılacak.

2 dönem sınavları ne zaman?

1- Öğretmenlerin Mesleki Çalışmaları, 31 Ağustos 2021 Salı günü başlayacaktır. 2- Birinci dönem, 06 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecektir.

Sınavlar yasaklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika "Resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'den itibaren uzaktan eğitime başlanacaktır. Okullarda 3 Mayıs sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 sonrasına ertelenmiştir." açıklamasında bulundu.
Sınav iptal olabilir mi?
MEB'in açıklamasına göre; Sınavlar okul ortamında ve yüz yüze yapılacak. Öğrencilerin sınavları 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem başından 26 Mart 2021 tarihine kadar işlenen konu ve kazanımları kapsayacak şekilde, 18 Haziran 2021 tarihine kadar planlanarak uygulanacak.
ÖSYM sınav takvimine göre 2022 YÖKDİL/2 sınavı 28 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.
2022 Elektronik Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2022 e-YÖKDİL), İngilizce'de Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ile Sosyal Bilimler alanlarında, 14 Mayıs 2022 tarihinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki e-sınav uygulama binalarında yapılacak olup sınav cevaplama süresi 180 dakikadır.
Lise sınavları yapılacak mı?
Özellikle lise öğrencileri, pandemi nedeniyle ikinci dönem sınavlarının iptal edilmesi için uzun süredir sosyal medyadan kampanyalar yürütüyordu. Bakanlığın getirdiği düzenleme kapsamında alınan kararlar şu şekilde: 1- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine ilişkin her dersten tek sınav yapılacak.

Lise 2 dönem 2 sınavlar ne zaman 2022?

Yayınlanan takvime göre, Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 1-10 Mart 2022 tarihleri arasında uygulanacak.

2021 lise 2 sınavları ne zaman?

9- 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneminin son iki haftası içinde yapılması gereken sorumluluk sınavları, 21 Haziran – 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.
Sınav olanların sınavları geçersiz mi?
2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemine ilişkin iş ve işlemler bu sınavların yapılmasından sonra tamamlanacak, karne basımı ve dağıtımı yapılmayacak.Milli Eğitim Bakanlığı'nı yazısına göre şimdiye kadar yapılan sınavların geçerli olduğu belirtildi.

Yüz yüze eğitim devam edecek mi?

Bakan Özer, "Aynı kararlılıkla yüz yüze eğitim devam edecek" dedi. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 18 milyon öğrenci, iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine yarın başlayacak.

Okul sınavları iptal edildi mi?

Akademik calisma bursu nedir?

sp3 hibritlesmesi nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt