Son Konular

Sinav Okullari sahibi kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sınav Okulları sahibi kim?

Söyleşi konuğumuz Sınav Okulları'nın sahibi Gıyasettin Bingöl…
Hangi sınavlar E-sınav?
e-Sınav, basılı evrak kullanılmaksızın sınav uygulama ve değerlendirilmesine ilişkin her türlü işlemin elektronik ortamda ve bilgisayarlar aracılığıyla yapıldığı sınavlardır.
Gıyasettin Bingöl kimdir?
1962 yılında Muş'ta dünyaya gelen Gıyasettin Bingöl, ailesinin 9 çocuğu arasında okuyan tek isim oldu. Bingöl, bir yandan okurken bir yandan da kitapçıda çalışarak geçimini sağladı. Kitap aşkı sayesinde üniversite okumak üzere Bursa'ya gelen Bingöl mezuniyetten sonra da kitaplardan kopamadı.

Sınav Dergisi kimin?

1992 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Sınav Eğitim Kurumları tarafından ilk kez Ankara'da faaliyet göstermeye başlamıştır. Sınav Eğitim Kurumları'nın yayın ve dershanesi mevcuttur.
Üniversite sınavına en iyi nasıl hazırlanılır?
YKS Çalışma Taktikleri
TYT AYT ye nasil Hazirlanmali?
Bol bol paragraf sorusu çözmek ve kitap okumak TYT Türkçede başarılı olmayı sağlamaktadır. TYT Türkçe çalışırken dil bilgisi konularında da bol bol soru çözmek ve ezber yapmak gerekmektedir. Aynı zamanda TYT çıkmış soruların çözülmesi de adaylar için oldukça yararlı olmaktadır.
- E- Sınav Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği merkezlerde Bilgisayar üzerinden yapılan sınavdır.
- Merkezi sınav sistemi gibi aylarca beklemeye gerek kalmaksızın e-sınav merkezinin uygun gördüğü günlere randevu alınır.
E-sınav nasil oluyor?
E- sınavlar bilgisayar başında yapılıyor. Aynı zamanda özel e-sınav yazılımı sayesinde sorulara ileri geri yapılarak seçenekleri işaretleme yöntemi ile cevap veriliyor. Siz sınavı tamamlar tamamlamaz aynı saat içinde sonuçlarınızı alma imkanı bulabilirsiniz.
Gıyasettin Bingol nereli?
1962 yılında Muş'ta dünyaya gelen Gıyasettin Bingöl, ailesinin 9 çocuğu arasında okuyan tek isim oldu. Bingöl, bir yandan okurken bir yandan da kitapçıda çalışarak geçimini sağladı.

Gıyasettin Bingöl nereli?

Sınav kurs kaç TL?
Sınav Dershanesi Fiyatları: 8000 – 19.000 TL. Açı Dershane Fiyatı: 7000 – 14.000 TL.

Dogalgaz dogada nasil bulunur?

Mesut Ozil kadroda neden yok?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt