- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Silinen notlar nerede?
Silinen notları kurtarma
Telefonda keep nerede?
Sizinle paylaşılan notları bulma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Ayarlar simgesine. dokunun.
- Hesaplar Google simgesine. dokunun.
- Notun paylaşıldığı Google Hesabını seçin.
- "Senkronizasyon" ekranında Keep'i bulup etkinleştirin.
Iphone 11 Notlar nerede?
Notlar'a Denetim Merkezi'nden de hızla erişebilirsiniz. Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun.
Android telefonda keep nerede?
iOS ve Android tabanlı cihazlarınızda aldığınız notlar ise Chrome ya da diğer tarayıcılar üzerine gireceğiniz http://drive.google.com/keep adresi üzerinden tüm cihazlardan görülebiliyor.
Huawei notlar nereye kaydediliyor?
Dışa aktarılan dosya, varsayılan olarak Dosyalar > Dahili depolama birimi > Documents > NotePad konumuna kaydedilecektir.
Telefonda Keep nedir?
Google Keep bir hatırlatma, ses, görüntü, ya bir liste olup olmadığında, kullanıcılara notları etiketlerini kullanarak kategorize sağlar ve notlar kendi renklerine göre aranabilir. Android uygulamasında, notları sola veya sağa sürüklemekle, not listesi arşivlenir.
Google Keep, dünyanın en popüler arama motorlarından olan Google tarafından geliştirilen bir not alma ve liste hazırlama uygulamasıdır. İlk olarak Android mobil işletim sistemi ile popüler bir uygulama olmayı başarmış olan Google Keep, daha sonrasında Apple'ın iOS işletim sistemi tarafına da getirilmiştir.
HUAWEI Mobil Cloud, telefonunuzu kaybetmeniz durumunda veri kaybını önleyen ve verilerinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde yeni bir cihaza rahatça aktarabilmenizi sağlar. Aynı zamanda verilerinizi güvenli bir bulutta yedeklemenizi sağlar.
Samsung Notes nereye yedeklenir?
Yöntem 1 / 2: Bunu yapmak için, Ayarlar menüsünde Bulut ve hesaplar seçeneğinden Yedekleme ve geri yükleme seçeneğine git, ardından Verileri yedekle'yi seç. Kaydetmek istediğin verileri (Samsung Notes belgelerin) seçtikten sonra, belgelerini kaydetmek için Yedekle'ye dokun.