Son Konular

Silinen Notlar nasil bulunur?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Silinen Notlar nasıl bulunur?

Son silinen notları kurtarma
- iCloud.com'daki Notlar'da, sol taraftaki klasör listesinden Son Silinenler'i seçin. Son Silinenler'i görmüyorsanız bu klasörde not bulunmuyordur ve kurtarabileceğiniz bir öğe yoktur.
- Bir not seçin ve araç çubuğundaki Kurtar'ı tıklayın. Bu not, Notlar klasörüne taşınır.

Notlar şifresi nasıl değiştirilir?

Uygulama menüsü üzerinden ayarlara giriş yaptıktan sonra bu ekran üzerinden ayarlamalar yapmak için "Notlar" uygulamasını seçiyoruz. Daha sonra karşımıza bir ayar menüsü gelecek. Parola oluşturmak içinde kullanılan bu ayar menüsü üzerinden "parolayı değiştir" sekmesine giriyoruz.

Notlar nasıl şifrelenir?

Metni şifreleyin
- Notu açın ve şifrelemek istediğiniz metni vurgulayın.
- Vurgulanan metne sağ tıklayın veya Control tuşuna basıp tıklayın ve Seçili Metni Şifrele ögesini seçin.
- Forma bir parola girin.
- Parolayı ayarlayıp onayladığınızda, metin şifrelenecek ve metni her açmak istediğinizde parola isteyecektir.

Iphone'da not nasıl yazılır?

Iphone'da not nasıl yazılır?
Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun….Yeni bir not oluşturma
- Notlar'ı açın.
- Oluştur. düğmesine dokunup notunuzu oluşturun.
- Bitti'ye dokunun.

iPhone parolamı unuttum ne yapabilirim?

iPhone'unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone'unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone'unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone'unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.

Kilitli mesaj nasıl yapılır?

İletişim kurduğunuz kişiye, aynı koda sahip olup olmadığını sorarak uçtan uca şifrelemeyi doğrulayabilirsiniz.
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Bir görüşme açın veya yeni bir mesaj oluşturun.
- Görüşme penceresinin sağ üst tarafında, Diğer seçenekler Ayrıntılar. Şifrelemeyi doğrula'ya dokunun.

iPhone 7 Notlar nasıl kullanılır?

Notlar'a Denetim Merkezi'nden de hızla erişebilirsiniz. Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun….Yeni bir not oluşturma
- Notlar'ı açın.
- Oluştur. düğmesine dokunup notunuzu oluşturun.
- Bitti'ye dokunun.

Silinen Notlar nasıl bulunur?

Son silinen notları geri getirmek için iCloud.com'daki Notlar'a giriş yapmalısınız. Burada sol taraftaki klasör listesinden "Son Silinenler" sekmesini seçmelisiniz. Eğer Son Silinenler sekmesini görmüyorsanız, bu klasörde silinen not bulunmuyor demektir ve geri kurtarabileceğiniz bir öğe yoktur. Bir not seçtikten sonra araç çubuğundaki "Kurtar" seçeneğini tıklayarak notu geri alabilirsiniz.

Notlar şifresini değiştirmek için uygulama menüsünden ayarlara giriş yapmalısınız. "Notlar" uygulamasını seçtikten sonra karşınıza çıkacak ayar menüsünden "parolayı değiştir" sekmesine tıklayarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

Notlar nasıl şifrelenir?

Metinleri şifrelemek için öncelikle Notlar uygulamasını açın ve şifrelemek istediğiniz metni vurgulayın. Sonrasında vurguladığınız metne sağ tıklayın (veya Control tuşuna basarak tıklayın) ve "Seçili Metni Şifrele" seçeneğini seçin. Karşınıza bir parola giriş ekranı gelecek. Parolayı belirleyip onayladığınızda metin şifrelenecek ve metni her açmak istediğinizde parola girmeniz gerekecek.

iPhone'da not nasıl yazılır?

iPhone'da not yazmak için öncelikle Ayarlar > Denetim Merkezi'ne giderek Notlar'ı eklemeniz gerekmektedir. Sonrasında Denetim Merkezi'ni açıp Notlar'a dokunarak not oluşturabilirsiniz. Yeni bir not oluşturmak için Notlar uygulamasını açın, "Oluştur" düğmesine dokunarak notunuzu yazın ve son olarak "Bitti"ye dokunarak kaydedebilirsiniz.

iPhone parolamı unuttum ne yapabilirim?

iPhone'un parolasını unuttuysanız, iPhone'unuzu bilgisayara bağlayarak kurtarma moduna almanız gerekmektedir. Bunun için doğru düğmeyi basılı tutarak iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın ve kurtarma modunu görene kadar basılı tutun. Daha sonra parola ekranı karşınıza çıktığında telefonunuzu kapatmalı ve baştan başlatmalısınız.

Kilitli mesaj oluşturmak için iPhone'unuzdaki Mesajlar uygulamasını açın. Bir görüşme açın veya yeni bir mesaj oluşturun. Görüşme penceresinin sağ üst köşesinde "Diğer seçenekler" veya "Ayrıntılar" seçeneğine tıklayarak "Şifrelemeyi doğrula" seçeneğini kullanabilirsiniz.

iPhone 7 Notlar nasıl kullanılır?

iPhone 7'de Notlar uygulamasını hızlıca kullanmak için Denetim Merkezi'nden erişebilirsiniz. Ayarlar > Denetim Merkezi'ne giderek Notlar'ı ekleyin. Denetim Merkezi'ni açtıktan sonra Notlar'a dokunarak yeni bir not oluşturabilirsiniz. Yeni bir not oluşturmak için Notlar uygulamasını açın, "Oluştur" düğmesine tıklayarak notunuzu yazın ve "Bitti"ye dokunarak kaydedin.

GDPR acilimi nedir?

Asa ifadesi nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt