Editör
Efsanevi Üye
Silinen Notlar nasıl bulunur?
Son silinen notları kurtarma
- iCloud.com'daki Notlar'da, sol taraftaki klasör listesinden Son Silinenler'i seçin. Son Silinenler'i görmüyorsanız bu klasörde not bulunmuyordur ve kurtarabileceğiniz bir öğe yoktur.
- Bir not seçin ve araç çubuğundaki Kurtar'ı tıklayın. Bu not, Notlar klasörüne taşınır.
Notlar şifresi nasıl değiştirilir?
Notlar şifresi nasıl değiştirilir?
Uygulama menüsü üzerinden ayarlara giriş yaptıktan sonra bu ekran üzerinden ayarlamalar yapmak için "Notlar" uygulamasını seçiyoruz. Daha sonra karşımıza bir ayar menüsü gelecek. Parola oluşturmak içinde kullanılan bu ayar menüsü üzerinden "parolayı değiştir" sekmesine giriyoruz.
Notlar nasıl şifrelenir?
Metni şifreleyin
- Notu açın ve şifrelemek istediğiniz metni vurgulayın.
- Vurgulanan metne sağ tıklayın veya Control tuşuna basıp tıklayın ve Seçili Metni Şifrele ögesini seçin.
- Forma bir parola girin.
- Parolayı ayarlayıp onayladığınızda, metin şifrelenecek ve metni her açmak istediğinizde parola isteyecektir.
Iphone'da not nasıl yazılır?
Iphone'da not nasıl yazılır?
Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun….Yeni bir not oluşturma
- Notlar'ı açın.
- Oluştur. düğmesine dokunup notunuzu oluşturun.
- Bitti'ye dokunun.
iPhone parolamı unuttum ne yapabilirim?
iPhone'unuz için doğru düğmeyi basılı tutarken iPhone'unuzu hemen bilgisayara bağlayın. Düğmeyi bırakmayın. iPhone'unuzda kurtarma modu ekranını görene kadar düğmeyi basılı tutun, ardından bırakın. Parola ekranını görürseniz iPhone'unuzu kapatmanız ve baştan başlamanız gerekir.
Kilitli mesaj nasıl yapılır?
Kilitli mesaj nasıl yapılır?
İletişim kurduğunuz kişiye, aynı koda sahip olup olmadığını sorarak uçtan uca şifrelemeyi doğrulayabilirsiniz.
- Mesajlar uygulamasını açın.
- Bir görüşme açın veya yeni bir mesaj oluşturun.
- Görüşme penceresinin sağ üst tarafında, Diğer seçenekler Ayrıntılar. Şifrelemeyi doğrula'ya dokunun.
iPhone 7 Notlar nasıl kullanılır?
Notlar'a Denetim Merkezi'nden de hızla erişebilirsiniz. Ayarlar > Denetim Merkezi'ne gidip Notlar'ı ekleyin. Ardından not oluşturmak için Denetim Merkezi'ni açın ve Notlar'a dokunun….Yeni bir not oluşturma
- Notlar'ı açın.
- Oluştur. düğmesine dokunup notunuzu oluşturun.
- Bitti'ye dokunun.