- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Silikon hortum nedir?
Silikon hortumların en temel özelliği ısıya, neme ve aşınmaya karşı mukavemetli olmasıdır. Pvc ve plastik borulara göre daha dayanıklı ve daha esnektir. Silikon Hortum özellikleri ısıya ve gıdaya dayanıklı olmasıdır. Minimum 70 derece ve Maximum 230 derece sıcaklık ortamında dayanıklı olmasıdır.
Radyatör su hortumu neden büzüşür?
Bu sorunun ana nedeni, genellikle arızalı bir radyatör kapağı veya tıkalı genleşme tankı hortumudur. 2- Tıkalı bir radyatör nedeniyle sıvı akışının engellenmesi alt radyatör hortumunun çökmesine neden olabilir.
Bahçe hortumu 1 2 ne demek?
Her Türlü Sulama İşlerinde Kullanılırlar. İnch: 1/2″ 12,5 milimetredir. Bu ürün İRONHOSE BAHÇE HORTUMU satıcısından alındı.
Silikon hortum nerede kullanılır?
Basınca ve darbeye dayanıklı olan yumuşak silikonlu hortum, otomotiv sektörü başta olmak üzere; gıda endüstrisinde, ilaç imalatında kullanılan cihazlarda, aydınlatma cihazlarında, soğutma cihazlarında ve daha birçok alanda silikon hortum kullanılmaktadır.
Şeffaf Hortum nerede satılır?
Getir.
Motor radyatör hortumu neden şişer?
Radyatör hortumunun şişmesi fazla basınçtan kaynaklanmaktadır. Radyatör hortumu şu sebeplerden şişer: Otomobilin üst kapak silindir kısmı yandıysa radyatör hortumu şişer ve hararete neden olur. Aracın termostatında sorun olabilir.
Radyatör hortumu nasıl olmalı?
Araç çalıştığı andan itibaren radyatör hortumlarının standart sertlikte olması lazım. İçeride basınç olmasından dolayı belli bir sertlikte olacaktır. Bu vaziyet pek çok kullanıcı tarafından karıştırılmaktadır. Çalışan bir vasıtada su hortumları çok yumuşak olmaz.
1 2 hortum kaç cm?
5 8 hortum kaç mm?
SEL 5/8" PVC Şeffaf Örgülü Hortum 16 mm (100 Metre)