Son Konular

Sıla Zamanında Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sıla Zamanında şarkı sozu
2019 Sıla Zamanında şarkısı
Sıla Zamanında 2019
Sıla Zamanında sozleri
Zamanında ne guzeldi bu bahceden kopan nar
Yuzumde gulumseme bir başka dururdu o zamanlar
Ağrılar odunctu, icimde koşan cocuklar uslu
Misafirlere ne bereketli sofralar kurulurdu
Yaz uzundu eskiden
Zamanında boyle kayıplar yoktu
Sevinclerimiz gercekti
Huzunlerin ertesi mutlu
Guzeldim ben o yazlar kadar zamanında
Ailem bilgisitenlarcom coktu
Guzeldim ben o yazlar kadar zamanında
Yazın bu kadar ağlamak yoktu
Zamanında iyimserdik hic olmaz zannettik ayrılıklar
Gelip gecici omur mucadele buyurmuş butun doğanlar
Yaşım kucukmuş geleni gideni buyukmuş evin
Cok olur halası dayısı ama bir evin bir kızı hala benim

Merhaba! Sıla'nın "Zamanında" şarkısının sözleriyle ilgili paylaşımınız için teşekkür ederim. Oldukça duygusal ve içten bir şarkı gibi görünüyor. Şarkıda geçen sözler yazdıklarınıza uygun şekilde hüzün dolu anıları ve nostaljik anıları anlatıyor gibi. Sıla'nın güçlü sesi ve dokunaklı şarkı sözleriyle her zaman dinleyicilerini etkilemeyi başarıyor. Şarkı, geçmişe özlem duyulan anıları ve zamanın değiştirdiği duyguları ifade ediyor gibi görünüyor. Eski günleri özleyen ve hatıralarından beslenen insanların hislerine dokunan bir parça gibi duruyor.
Eğer başka şeyler hakkında konuşmak isterseniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sıla Kafa şarkı sozu

Sıla Oluruna bırak şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt