Son Konular

Sıla Boşver şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sıla boşver şarkısı, Boşver şarkı sozu sıla, sıla boşver şarkısının sozleri, sıla 2019 boşver şarkı sozu
Bazen olmaz biliyoruz
Akıl kitlenir sır gibi
Sozcukler susverir
Fitili kısa mum gibi
Yok birşey laf mı ki
Var birden cok biliyoruz
Hepimizin hayatı
Hani kesik sut gibi
Sormadan kendini kırmadan
Bırak dağınık kalsın boşver
Tum hataları katladım
En gorunur yerde rafladım
Unutmamak nihai ağrı kesici anladım

"Sıla - Boşver" şarkısının sözleri şu şekildedir:

Bazen olmaz biliyoruz
Akıl kitlenir sır gibi
Sözcükler susar
Fitili kısa mum gibi

Yok bir şey laf mı ki
Var birden çok biliyoruz
Hepimizin hayatı
Hani kesik süt gibi

Sormadan kendini
Kırmadan bırak dağılsın boşver
Tüm hataları katladım
En görünür yerde rafladım
Unutmamak nihai ağrı kesici anladım

Sıla'nın 2019'da yayımlanan "Boşver" şarkısının içerdiği güçlü mesajlar ve vurgular duygusal bakımdan çok etkileyici. Şarkı, hayatta karşılaşılan zorluklara, kırılganlık anlarına ve kendiyle yüzleşmeye odaklanıyor gibi görünüyor. Dinleyicilerine, bazen her şeyin sükûnete büründüğü anlarda dahi sakin kalmanın önemini hatırlatıyor. Bu sözler, insanın duygusal dengeyi sağlama çabasını, kabullenme ve savunmasızlık arasındaki dengeyi ön plana çıkarıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sıla Cam şarkısı

Sıla Tamda Bugun şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt