Son Konular

Siirt referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Siirt halk oylaması sonuç,
Siirt referandum sonucu,
Siirt halk oylaması sonuçları 2010,
12 eylül siirt,
Siirt referandum sonucu *

Siirt ilinde yapılan referandum sonuçlarına göre, 2010 yılında %60'a yakın bir oranda "Evet" oyu çıkmıştır. Bu sonuçlar doğrultusunda Siirt, genel olarak halkın Anayasa değişikliği teklifini desteklediği görülmektedir. Siirt'in 12 Eylül referandum sonuçları da ülke genelindeki gibi "Evet" oylarının önde olduğunu göstermektedir. Bu tür oylamalarda her ilde farklı oranlar görülebilmektedir, ancak Siirt genel eğilime paralel olarak "Evet" çoğunluğunu oluşturan iller arasındadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Samsun referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt