- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Şifre sıfırlama diski nasıl oluşturulur?
Parola Sıfırlama Diski Oluşturma
- 'e tıklayın ve ardından Denetim Masası'na tıklayın.
- Kullanıcı Hesapları ve Aile Güvenliği'ne tıklayın.
- Kullanıcı Hesapları'na tıklayın.
- USB flash sürücü veya disket takın.
- Sol bölmeden Parola sıfırlama diski oluştur'a tıklayın.
Windows 10 parola sıfırlama diski nedir?
Parola sıfırlama diski oluşturmak için
- Bir parola sıfırlama diski oluşturmak için yerel hesabı kullanarak Windows oturum açın.
- Bilgisayara bir USB sürücü veya SD kart takın.
- Arama kutusuna Parola Sıfırlama yazın ve Parola sıfırlama diski oluştur'u tıklayın.
- İleri'yi tıklayın.
Windows 10 parola nasıl kaldırılır?
Windows 10 şifre kaldırma işlemi nasıl yapılır?
- Adım #1: "Başlat" menüsünü açın,
- Adım #2: Açılan arama çubuğuna "netplwiz" yazın,
- Adım #3: "Kullanıcı Hesapları" ekranındaki tiki kaldırın,
- Adım #4: "Uygula" butonuna bastıktan sonra gelen ekrana kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın,
Bilgisayarda şifre nasıl iptal edilir?
Bunun için bilgisayarın arama kısmına "Çalıştır" yazılıp "Enter"a basılır. Ardından gelen küçük pencereye "netplwiz" yazılarak "Tamam" butonu seçilir. Gelen pencerede "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmeli" seçeneğinde bulunan işaret kaldırılıp "Tamam"a tıklanır.
Parola nasıl değiştirilir?
Öncelikle Başlat menüsünden Windows ayarlarını seçmeniz gerekir. Hesaplara tıklayarak Hesap ayalarında solda bulunan menüden "oturum açma seçeneklerine tıklamanız gerekir." Sağ menüden parolayı seçerek parola altındaki ekle butonuna tıklamanız gerekir. Ardından karşınıza parola oluştur ekranı gelir.
Windows bilgisayara nasıl şifre koyulur?
Windows 10 yerel hesap için parola ekleme ya da kaldırma Masaüstünde Windows tuşuna basın ve "oturum" yazın. Menüden Oturum açma seçenekleri öğesini seçin. Parola bölümünde Değiştir seçeneğine tıklayın ve parola eklemek için yönergeleri izleyin.