Editör
Efsanevi Üye
Siccin 2 büyüyü kim yaptı?
Hicran bunun üstüne bir de açıklanması mümkün olmayan olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi daha da bozulur. Sonunda bir Hoca'ya gider ve ikinci kanından bir kadının ona "41 dikiş" adında bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en kuvvetlisi olarak bilinen "41 dikiş büyüsü" 41 farklı niyetle yapılabilmektedir.
Siccin 2 nasıl bir film?
Siccin 2 nasıl bir film?
Diğer Türk korku filmlerine hiç benzemiyor,gerek ses,gerek görsel efekt yani film her yönüyle korkutuyor.Oyuncular çok doğal,sanki rol değil gerçek hayatlarını dışardan izliyormuş gibisiniz,roller hiç abartılı değil.Gerek drama gerekse korku sahneleri süper olmuş.
Bana bir buzlu sok Hangi film?
Bana bir buzlu sok Hangi film?
Bana da Buzlu Bir Sok ama Büyük Sok
Siccin kimin eseri?
Siccin Kitap Açıklaması Yerli Stephen KING olma yolunda ilerleyen, Büyü Filmi ile Türkiye'de İslami Korku Sinemasını başlatan Şafak GÜÇLÜ, Lohusa ve SicciN ile şimdi de roman dünyasında İslami korku romanı akımını başlattı…
Siccin 2 gerçek hikayesi nedir?
Siccin 2 gerçek hikayesi nedir?
Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir de açıklanması mümkün olmayan olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi daha da bozulur.
Siccin 3 filmi gerçek mi?
Siccin 3 filmi gerçek mi?
Yönetmen Alper Mestçi'nin son filmi 'Siccin 3 Cürmü Aşk' yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilen bir film.
Gardaş hanıma bir sok Hangi film?
Yanlış Anlama – film 2017 – Beyazperde.com.
Yanlış anlama 2 çıkacak mı?
Yanlış anlama 2 çıkacak mı?
'Yanlış Anlama 2' temmuz ayında vizyona girecek. Çekimleri bugün başlayacak eserin kadrosunda Cemal Hünal, Yılmaz Gruda, Gülşen Hüseyinli, İslam Mehreliyev, Elcan Resulov ve Tiktok fenomeni Uzun Makarna var.
Siccin ne demek Ekşi?
Siccin ne demek Ekşi?
cehennemin altında bir makam.
Cürmü aşk ne anlama gelir?
Siccin Türk korku serisinin üçüncüsü olan filmidir. Film; Aşık olduğu eşinin ölümünü bir türlü kabullenemeyen adamın,büyü yaparak ölen eşinin suretinde bir cin ile evlenmesini ve akabinde yaşadığı,yaşattığı korku dolu olayları konu alır.
Cürmü aşk gerçek mi?
Cürmü aşk gerçek mi?