Editör
Efsanevi Üye
Sibel savaci kim?
Sibel Savacı, 1989 yılında modellik kariyerini sonlandırarak, İTKİB başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlara marka konsept danışmanlığı ve organizasyon hizmeti verdi. Aynı zamanda, TRT İstanbul Televizyonu'nda yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; "Pazar 89" ve "Moda Penceresi" programlarını yaptı.
Sibel Savacı kaç doğumlu?
Tolga Savacı
Doğum | 6 Mayıs 1963 İstanbul, Türkiye
Meslek | Sinema ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar | 1983-günümüz
Evlilik | Aylin Livaneli (1992-1993) Özlem İbrahimoğlu (2006-2009) Nermin Bezmen (2015-günümüz)
Neo Skola kimin?
Neo Skola kimin?
2018 yılında Özgür Kızılelma, Tuvan Yalım ve Mehmet Karlı tarafından kurulan Neo Skola, kişisel gelişim ve uzmanlaşmaya odaklanan bir eğitim platformu. Kullanıcıların Türkiye'nin tanınmış uzman isimlerinden eğitim almasını sağlayan Neo Skola, bir sertifika sistemine de sahip.
Yazar Nermin Bezmen kaç yaşında?
Yazar Nermin Bezmen kaç yaşında?
68 yaşında (1954)Nermin Bezmen / Yaş
Tolga Savacı kaç doğumlu?
6 Mayıs 1963 (59 yıl yaşında)Tolga Savacı / Doğum tarihi
Tolga Savacı nın oğlu kaç yaşında?
Toğan Atilla (d.11 Aralık 2007) adında bir oğlu var.
Neo Skola sertifika veriyor mu?
Neo Skola sertifika veriyor mu?
Kullanıcıların Türkiye'nin tanınmış uzman isimlerinden eğitim almasını sağlayan Neo Skola, bir sertifika sistemine de sahip. Bu noktada girişimcilerin, yurt dışında gördüğümüz "MasterClass"ın yerli bir versiyonunu oluşturduğunu söyleyebiliriz.
Neo Skola anlamı nedir?
Neo Skola anlamı nedir?
2018 yılında kurulan Neo Skola, internet üzerinden eğitim ve sertifika alınabilmesini sağlayan bir eğitim yönetimi sistemidir. Bu sistem sayesinde katılımcılar istedikleri yerde, istedikleri zamanda, yüksek ücretler ödemeksizin eğitim alabilmekte ve kendini geliştirme imkanı bulabilmektedir.
Nermin Bezmen esi kimdir?
Tolga Savacıe. 2018Pamir Bezmene. 1975Nermin Bezmen/Eşi
Nermin Bezmen kimin kızı?
Leman UlusVedat UlusNermin Bezmen/Ebeveynleri
Tolga Savacı çocuğu var mı?
Tolga Savacı çocuğu var mı?
Tolga Savacı kaç çocuğu var?
Tolga Savacı kaç çocuğu var?
Neo Skola sertifikası ne işe yarar?
Tolga Savacı kimlerle evlendi?
1.evliliği : Aylin Livaneli ile 1993 yılında evlendi. Evlilikleri iki yıl sürdü, 1995 yılında boşandılar. 2.evliliği : 2006 yılında Özlem İbrahimoğlu ile evlendi. Ağustos 2009 yılında boşandılar.
Tolga Savacı kiminle evlendi?
Tolga Savacı kiminle evlendi?
Nermin Bezmene. 2018Özlem İbrahimoğlue. 2006–2009Aylin Livanelie. 1993–1995Tolga Savacı/Eşi