Son Konular

Sibel Can - Ağladım Olmadı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oyle bir sevdaya kapıldı gonlum
Ağladım olmadı sustum olmadı
Ne sabır bıraktı nede tahammul
Selamı sabahı kestim olmadı
Dostlarım dediler gel unut diye
Bu aşkı kalbinde sen uyut diye
Seninki bir hayal bir umut diye
Falcılar soyledi inanamadım
Ağladım olmadı inledim olmadı
Gulmedi guldurmedi bilmedi sevdiğimi
Yalvardım olmadı sızladım olmadı
Sevmedi sevdirmedi tuketti yureğimi
Bir gun bu sevdanın biteceğini
Duşunmeye bile dayanamadım
Sonunda terk edip gideceğini
Bu kadar zamanda anlayamadım
Dostlarım dediler gel unut diye
Bu aşkı kalbinde sen uyut diye
Seninki bir hayal bir umut diye
Falcılar soyledi inanamadım
Ağladım olmadı inledim olmadı
Gulmedi guldurmedi bilmedi sevdiğimi
Yalvardım olmadı sızladım olmadı
Sevmedi sevdirmedi tuketti yureğimi

Bu şarkı dizelerinde aşkın acı tarafını anlatan bir hikaye var. Şarkının sözleri, bir aşkın karşılıksızlığını ve acısını dile getiriyor. Şarkının anlatımıyla aşkın hüznü, çaresizliği ve kabullenme süreci yansıtılıyor.

"Ağladım olmadı sustum olmadı" dizesinde, acı çekilmesine rağmen içindeki duyguları ifade edememenin verdiği çaresizlik ve acı yer alıyor. "Ne sabır bıraktı ne de tahammül, Selamı sabahı kestim olmadı" dizeleriyle de umutların tükendiği ve artık dayanılmaz bir hale geldiği anlatılıyor.

"Dostlarım dediler gel unut diye, Bu aşkı kalbinde sen uyut diye" cümleleri, çevreden gelen telkinlere rağmen aşkın unutulamayacağını ve içinde yaşayıp biteceğini ifade ediyor. "Seninki bir hayal bir umut diye, Falcılar söyledi inanamadım" dizesi ise belki de gerçeklerle yüzleşmek istememenin verdiği inkar duygusunu ifade ediyor.

"Ağladım olmadı inledim olmadı, Gülmedi güldürmedi bilmedi sevdiğimi" dizelerinde ise aşkın karşılıksızlığı ve çabalara rağmen sevgilinin duyarsızlığı vurgulanıyor. "Sevmedi sevdirmedi tüketti yüreğimi" dizesiyle de aşkın yıpratıcı ve tüketici etkisi anlatılıyor.

Sonuç olarak, bu şarkıda sevda ateşinde yanmanın, umutlarını tüketmenin ve sonunda aşkın acı tarafını kabullenmenin hüznü ve çaresizliği anlatılıyor. Bu dizeler, dinleyeni derinden etkileyen ve içsel bir yolculuğa çıkaran bir hikayeyi anlatıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hakan Peker - Ağladım

Faruk K - Ağlama

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt