Son Konular

Shutterstock fotograf satma nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Shutterstock fotoğraf satma nasıl yapılır?

Shutterstock'tan nasıl para kazanılır?
- Adım #1: Buradan Shutterstock içerik üreticisi hesabı açın.
- Adım #2: Adres bilgilerinizi girin.
- Adım #3: Portföyünüzü ve hesabınızı özelleştirin.
- Adım #4: Platforma içerik yükleyin.
- Adım #5: İçeriğin incelenmesini ve onaylanmasını bekleyin.
- Adım #6: Para kazanmaya başlayın.

Shutterstock üyelik ücretli mı?

Haftalık ücretsiz fotoğraf ve ücretsiz vektör hariç, Shutterstock'ta yer alan tüm içerikler telifsizdir ancak bunlara ilişkin bir ücret vardır. Telif ücreti, genellikle bir çalışmanın kopyası her kullanıldığında veya satıldığında bu çalışmanın sahibine veya yaratıcısına ödenen ücrettir.

Shutterstock ucretli mi?

Shutterstock ucretli mi?
Bir çok kullanıcı aylık sabit ücret ve görsel sayısı içeren paketleri kullanmaktadır. Bu paketlerden herhangi birine sahip olan kullanıcı görselinizi indirdiğinde 0.25 ABD Doları kazanırsınız. Bu ücret ilerleyen dönemde seviyeniz arttıkça 0.33, 0.36 ve son olarak 0.38 ABD Doları olacaktır.

Shutterstock nasıl ödeme yapıyor?

Shutterstock nasıl ödeme yapıyor?
Shutterstock'dan para çekebilmeniz için minimum 35 ABD Doları bakiyeniz olması gerekmektedir. Sunulan ödeme yöntemleri Paypal, Payoneer, Skrill ve Banka Çeki (min. 500 ABD Doları). Hesabınızın ayarlar kısmından minimum para çekme bakiyenizi ayarlayabilirsiniz. Shutterstock ödemelerini ayda bir kere yapıyor.

Shutterstock para nasıl alınır?

Shutterstock a nasıl üye olunur?

Shutterstock katılımcısı olmak için nasıl kayıt olabilirim?
- ADIM: Temel Bilgileri Verin. İlk sayfada tam adınızı, görüntülenecek adınızı ve e-posta adresinizi girin. Tam adınız yasal adınızla veya ticari bir kurum olarak kaydolursanız ticari adınızla aynı olmalıdır.
- ADIM: Adresinizi ekleyin. İşte bu kadar, tamamladınız!

Shutterstock dan nasıl para kazanılır?

Shutterstock dan nasıl para kazanılır?
shutterstock adlı mikro stok fotografcilik sirketinden yapilandir. basitce: fotograg veya vektör yüklüyorsunuz. online katalogda kaliyor. ıhtiyaci olan indiriyor ve görsel basi da 25-36 cent (dolar) aliyorsunuz.

Shutterstock fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?

Shutterstock fotoğraf Yükleme Nasıl Yapılır?
Shutterstock fotoğraflarınızı yüklemek için iki seçenek sunar, web tarayıcınız aracılığıyla veya FTPS ile. 50 megabayttan küçük JPEG ve TIFF dosyaları doğrudan hesabınızdaki Yükle sayfasından yüklenebilir.

Shutterstock fotoğraf satma işlemi oldukça basit adımlardan oluşmaktadır. İşte adım adım Shutterstock'tan para kazanma süreci:

- **Adım 1:** Shutterstock içerik üreticisi hesabı açın. Bunun için Shutterstock web sitesinden kayıt olmanız gerekmektedir.

- **Adım 2:** Adres bilgilerinizi girin. Profilinizde doğru iletişim bilgilerinizi ekleyerek hesabınızı tamamlayın.

- **Adım 3:** Portföyünüzü oluşturun ve hesabınızı özelleştirin. İyi bir portföy oluşturmak ve profilinizi güncellemek önemlidir.

- **Adım 4:** İçeriklerinizi platforma yükleyin. Fotoğraf, vektör, video veya diğer içerik türlerini yükleyerek kataloğa ekleyin.

- **Adım 5:** Yüklediğiniz içeriklerin incelenmesini ve onaylanmasını bekleyin. Shutterstock ekibi içerikleri kontrol eder ve onaylandığında yayınlanır.

- **Adım 6:** Para kazanmaya başlayın. İçeriğinizin kullanılması karşılığında komisyon alırsınız. Kullanıcılar içerikleri indirdikçe kazanç elde edersiniz.

Shutterstock'un ücretlendirmesi içerik türüne ve kullanım sıklığına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ödeme yöntemleri ise Paypal, Payoneer, Skrill ve Banka Çeki gibi seçenekleri içermektedir. Minimum 35 ABD Doları bakiyeniz olması halinde ödeme talebinde bulunabilirsiniz. Ödemeler genellikle aylık olarak yapılır.

Shutterstock'a üye olmak için ise web sitesine giderek kayıt olma adımlarını takip etmeniz gerekmektedir. Gerekli temel bilgileri girdikten sonra adres bilgilerinizi ekleyerek kolayca üyelik işlemini tamamlayabilirsiniz.

Son olarak, Shutterstock üzerinden para kazanmak için düzenli olarak içerik yüklemek, kaliteli portföy oluşturmak ve popüler konularda içerik üretmek önemlidir. Bu adımları takip ederek Shutterstock platformunda başarılı olabilirsiniz.

Nasil Akillica Calisilir?

Steam de nasil cevrimdisi olunur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt