Son Konular

Sezin Akbaşoğulları kimdir? biyografisi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sezin Akbaşoğulları biyografisi
Sezin Akbaşoğulları, 1981'de İzmir'de doğdu
Sezin Akbaşoğulları Çankaya ulusal Piyango Anadolu Lisesini bitirdikten sonradan Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazandı ve buradan başarıyla mezun oldu Sezin, tiyatrocudur
Sezin, oyunculuk yaşamına lise tiyatro ekibiyle oynadıkları Yine Başladılar Şarkılarınaisimli oyunla adım atmıştır
Sezin Akbaşoğulları'nın Rol aldığı yapımlar
Derdest (2008)
Sır Gibi (2007)
Beyaz Gelincik (2005)
Eylül (2005)
Bir Aşk Hikayesi (2004)
Gülizar (2004)
Bizim Evin Halleri (2002) *

Sezin Akbaşoğulları, 1981 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatına Çankaya Ulusal Piyango Anadolu Lisesi'ni bitirerek başlamıştır. Ardından Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü kazanmış ve bu bölümden mezun olmuştur. Sezin Akbaşoğulları, tiyatro alanında kariyer yapmaktadır.

Oyunculuk kariyerine lise yıllarında tiyatro ekibiyle oynadıkları "Yine Başladılar Şarkıların" isimli oyunla adım atmıştır. Sezin Akbaşoğulları'nın rol aldığı bazı yapımlar arasında şunlar yer almaktadır:
- Derdest (2008)
- Sır Gibi (2007)
- Beyaz Gelincik (2005)
- Eylül (2005)
- Bir Aşk Hikayesi (2004)
- Gülizar (2004)
- Bizim Evin Halleri (2002)

Sezin Akbaşoğulları, oyunculuk yeteneği ve başarılı performanslarıyla dikkat çeken bir isimdir. Rol aldığı projelerle tiyatro ve televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Soner Sarıkabadayı Kimdir ?

atatürk nerede hangi tarihde ölmüştür?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.713
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt