Son Konular

Sezen Aksu - Yalnız Kullar..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tanrım tek başına koyma kulların
Yalnızlığa ancak sen dayanırsın
Eşsiz dostsuz kalanın zordur halleri
Şu gelen yar olaydı
Elinde nar olaydı
İkimiz bir gomlekte
Yakası dar olaydı
Yeşil bağın uzumu
Yola diktim gozumu
Ne gelen var ne giden
Kime deyim sozumu
Bu dunyada cefa cektirme bize
Guveyli evler gordum
Kurulmuş yaya benzer
Guveysiz evler gordum
Kurumuş caya benzer
Yeşil bağın uzumu
Yola diktim gozumu
Ne gelen var ne giden
Kime deyim sozumu
Guzel cirkin deme sen kayır yine
Bir munasip koca her birimize
Hasretini cekmişlere
Tazeyken dul kalmışlara
Alı gulu solmuşlara
Ver ver ver ver
Gokte ucan kuşlara
Kurumuş kocamışlara
Boynu bukuk kalmışlara
Ver ver ver ver
Hey Tanrım
Bana uc tane (Ooooooo)
Uc te yetmez beş tane (Aaaaaa)
Beş te yetmez yedi tane
Ver ver ver ver
Ver Allah'ım ver

Bu şarkı Selda Bağcan tarafından söylenen "Yaz Gazeteci Yaz" şarkısının Türkçe versiyonudur. Şarkıda yalnızlık, sevgi, özlem ve Tanrı'ya olan inanç gibi temalar işlenmektedir. Şarkının sözlerinde insanların yalnızlığa ancak Tanrı'nın dayanabileceği vurgulanmaktadır. Ayrıca sevgi, kayıp sevdiklerin özlemi ve birlikte olma arzusu da şarkının başka bir bölümünde dile getirilmiştir.

Şarkının genel atmosferi içtenlik ve duygusallık üzerine kuruludur. Selda Bağcan'ın kendine özgü yorumuyla seslendirdiği bu şarkı, dinleyenlere derin duygular yaşatabilecek tınılara sahiptir. Şarkının hüzünlü melodisi ve içten sözleri ile dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir.

Eğer sözlerin anlamı üzerine ya da Selda Bağcan'ın yorumu hakkında daha fazla detaylı bilgi istersen, sormaktan çekinme. Müzik hakkında tartışmak ve fikir alışverişi yapmak her zaman keyifli olabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Doğum Gunu - Tan..

Hadise- Aşkkolik..

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt