Son Konular

Sezen Aksu aciklama yapti mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Sezen Aksu aciklama yapti mi?

Aksu, dün yazdığı "Avcı" şarkısının sözlerini de paylaştı: "Sen beni sezemezsin/Dilimi ezemezsin" DUVAR – "Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısındaki Hz. Adem ve Hz. Havva'yla ilgili ifadeler nedeniyle hedef gösterilen sanatçı Sezen Aksu yazılı açıklama yaptı.
Sezen Aksu Adem Havva şarkısını ne zaman çıkardı?
'Şahane Bir Şey Yaşamak- Cahil Adem ile Havva' şarkısı ne zaman çıktı? : Sezen Aksu'nun gündeme oturan Adem ve Havva şarkısı aslında yeni değil. Sezen Aksu şarkıyı 2017 yılında yaptı.
Sezen Aksu neden gündemde?
Minik Serçe lakaplı Aksu, 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' adlı şarkı ile Türkiye'de yeniden gündem oldu. Şarkı sözleri konusunda sosyal medyada insanlar ikiye ayrıldı. Söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan şarkının sözleri bir kesimden tepki toplarken bir kesimden destek gördü.

Sezen aksuya neden tepki var?

Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısında yer alan "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri tepkilere neden oldu. Dini değerlere dil uzatan Aksu'ya bir tepki de sanat dünyasından geldi. Türkiye'nin 'Minik Serçe' olarak tanıdığını ünlü sanatçı Sezen Aksu, sosyal medyada gündem oldu.
Sezen Aksu ne aciklama yapti?
'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…" sözleri ile polemik konusu olan sanatçı Sezen Aksu, ilk kez açıklama yaptı. Konunun kendisi değil memleket olduğunu söyleyen Aksu, 2010 yılında yazdığı "Hop Dedik" ve yeni yazdığı "Avcı" isimli şarkıların sözlerini paylaştı.
Sezen Aksu cevabı ne oldu?
Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, "Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim. Ben derken ben herkesim." sözlerine yer verdi.
YouTube'da ilk olarak 2017 yılında yayınlanan şarkıdaki "Binmişiz bir alâmate, gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" ifadeleri büyük tepki çekti.
Sezen Aksu Adem olan anlar ne zaman çıktı?
1993Adem Olan Anlar / Çıkış tarihi
Sezen Aksu neden bıraktı?
Sezen sahnelere dönerse sağlığını kaybeder, o yüzden konser vermiyor. Her konsere kılı kırk yararak, ince eleyip sık dokuyarak hazırlandığı için sağlığını riske atıyordu… Bu yüzden bıraktı sahneleri zaten.

Sezen Aksu olayı nedir?

"Minik serçe" lakaplı sanatçı Sezen Aksu'nun 2017'de çıkardığı "Şahane bir şey yaşamak" adlı parçasını, YouTube kanalında yeniden paylaşması gündem yarattı. Bazı kesimler, şarkıda geçen "Selam söyleyin, o cahil Havva ve Adem'e" sözleriyle Hz. Adem ve Hz. Havva'ya hakaret edildiğini iddia etti.
Sezen Aksu hangi şarkı tepki aldı?
47 yıldır yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim" dedi. Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle tepki çekmişti.
Sezen Aksu hangi şarkı olay?
47 yıldır yazıyorum, yazmaya da devam edeceğim" dedi. Sezen Aksu, 2017 yılında çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkısındaki "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleri nedeniyle tepki çekmişti. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün cuma namazı için gittiği camide "Hakaretlerin bini bir para.

Sezen Aksu ne cevap verdi?

"Şahane Bir Şey Yaşamak" şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Adem ile Havva'ya" sözleri sonrası tepkilerin odağı olan Sezen Aksu'dan açıklama geldi. Aksu tepkilere yeni yazdığı şarkı ile cevap verdi. Avcı isimli şarkısında Aksu, "Beni öldüremezsin. Sesim, sazım, sözüm var benim.
Sezen Aksu tepkilere ne yanıt verdi?
Daha önce yayınladığı 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…" sözleri ile tartışma konusu olan Sezen Aksu'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Aksu, 2010 senesinde yazdığı "Hop Dedik" ve yeni yazdığı "Avcı" isimli şarkıların sözleri ile tepkiler için mesaj verdi.
Sezen Aksu nasıl cevap verdi?
Sezen Aksu'nun beş yıl önce çıkan 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e…" sözleri nedeniyle başlayan tartışmalar sonrası açıklamada bulundu. Kendisini hedef gösterenlere şarkı sözleriyle cevap veren Aksu, "Ben avım, sen avcı, vur bakalım…" ifadelerini kullandı.

Cocuk kuluplerinde kimler calisir?

Yoksullugun cocuk sagligina en onemli ve en temel etkisi nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt