Son Konular

Şevval Sam İciyorsam Sebebi Var Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Şevval Sam İciyorsam Sebebi Var
Şevval Sam İciyorsam Sebebi Var Şarkı Sozleri
Sevdim sevdim bağrım yanık kaldı
Sevdiğimi eller aldı
Mutluluğum dunde kaldı
Umidim yok boylesine
Yarınım yok boylesine
İciyorsam sebebi var
Yarınımdan umit mi var
İciyorsam sebebi var
Yarınımdan umit mi var
Bir bir yuzume kapandı kapılar
Ben mahsun aşkım mahsun
Ben mahsun boylesine
Ben mahsun gonul mahsun
Aşkım mahsun boylesine
Gun olur ki sen de yanarsın
Son careyi olumde ararsın
Candan seven can ararsın
Ararsın delicesine
Ararsın delicesine
İciyorsam sebebi var
Yarınımdan umit mi var
İciyorsam, sebebi var
Yarınımdan umit mi var
Ben mahsun aşkım mahsun
Ben mahsun boylesine
Ben mahsun gonul mahsun
Aşkım mahsun boylesine

"İciyorsam Sebebi Var" şarkısı, Şevval Sam'ın seslendirdiği duygusal bir şarkıdır. Şarkıda bir aşk acısı ve kaybı anlatılmaktadır. Aşk dolu bir kalbin yaralandığı, mutluluğun geride kaldığı ve umudun azaldığı bir hikaye çizilmiştir.

Şarkıda kullanılan kelimelerle ifade edilen duygular oldukça derin ve içten bir şekilde betimlenmiştir. Aşkın verdiği acılar, kapıların yüzüne kapanması, mahsun bir ruh hali ve umutsuzluk teması sıkça vurgulanmıştır.

Şarkının nakaratında, içilen içkinin sebebini sorgulayan ve umuttan yoksun bir ruh halini anlatan dizeler yer almaktadır. Aynı zamanda aşkın getirdiği acıların derinleştiği ve aşkı bulan kişinin sonunda kaybetme korkusu yaşadığı dile getirilmiştir.

Genel olarak, "İciyorsam Sebebi Var" şarkısı dinleyicilere aşkın çektiği acıları, umutsuzluğu ve yalnızlığı hissettiren dokunaklı bir eserdir. Şarkının melodisi ve Şevval Sam'ın yorumuyla birleşerek dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşatmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Şevval Sam Bu Şehirde Yaşanmaz Şarkısı

Şevval Sam Sarhoş Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt