Son Konular

Şevval Sam Guz Gulleri Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Şevval Sam Guz Gulleri
Şevval Sam Guz Gulleri Şarkı Sozleri
İnanki ağlamadım
Huzunluyum sadece
Gozlerimdeki nemler cığ gibi
Yağar boyle her gece
Guz gulleri gibiyim
Hic, bahar yaşamadım
Ya sevmeyi bilmedim yıllarca
Ya sevince gec kaldım
Şimdi delicesine
Sevmek istesem bile
Sonbahar sisi cokmuş ustume
Sevincim buruk yine
Guz gulleri gibiyim
Hic bahar yaşamadım
Ya sevmeyi bilmedim yıllarca
Ya sevince gec kaldım

Bu şarkı Sibel Can'ın seslendirdiği ve popüler olan bir şarkıdır. Şarkının sözlerinde, bir melankoli ve hüzün teması vardır. Şevval Sam ise şarkının hüzünlü havasını duygusal bir şekilde yansıtmıştır. Şarkının sözlerindeki anlam, biraz umutsuzluk ve kayıp hissiyatını yansıtırken, güz gülleri metaforu da yaşanan acı ve hüznü anlatmaktadır. Şarkının genel teması, aşkın geç kalan, hüsran kokan hikayelerini anlatmaktadır. Bu şarkı genellikle duygusal anlamda kendini bulan dinleyiciler tarafından tercih edilmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Murat Dalkılıc Haliyle şarkısı

Şevval Sam Surunuyorum Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt