Son Konular

Sevmekten Kim Usanır Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevmekten Kim Usanır Şarkı Sozleri
Sevmekten Kim Usanır
Sevmekten kim usanır
Tadına doyum olmaz
Hangi gonul uslanır
Sevenle oyun olmaz
Kac kere yemin ettim
Kac gonule de girdim
Sensiz yapamıyorum ah
Bak yine geri dondum
İster yuzumu guldur
İstersen ağlat beni
Bir gecenin koynundan
Bir geceye at beni

Sevgi sonsuz bir duygu, insanın hayatında en güçlü etkilerden biridir. Şarkı sözlerinde de bahsedildiği gibi, sevmekten kim usanır ki? Sevginin tadı alınamaz, hiçbir kalp sevmekten uslanamaz. Yeminler edilir, gönüllere girilir, ama sen olmadan yapamamak da ayrı bir acıdır. Sevmek, insanı güldürebileceği gibi ağlatmaya da yetebilir. Gecenin kollarından bir güne atılmak, duygusal bir yolculuğa benzetilebilir. Şarkının verdiği duygu ve mesajlar, sevginin gücünü ve insanı nasıl etkileyebileceğini anlatmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Beni Kor Kuyularda Merdivensiz Bıraktın Şarkı Sozu

Lale Devri 22 Eylul'de Calan Şarkının Sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt