Son Konular

Sevgiye Dair şiiri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevgiye Dair
Kapmda siyah bir gece
Drenişte,
Sevgiyse, kimbilir nerde,
Elimde Bir Yaprak ,
Birde Kalem,
Seni Ciziyorum Defterime ,
İcimde Sevgiye Dair Her Ne Kaldı ise
Zambakların Hala Taze, Saksıda
Senin icin yaşıyorlar,
Binbir Mucadelede
Birde benim Yanık Turkulerim,
Hani Senin een sevdiklerin
Şimdi bana soyle!
Sensiz nasıl yaşarım Kendimce
Ayrılık olumden betermiş,
Bilemedim
Hasret Yakar kavururmuş,
Goremedim
Ve şimdi ozleminle ağlar Yureğim
Ama diyemedim işte Sevdiğim
Diyemedim
Sana GİTME diyemedim
Yazan : Bella
bilgisitenlarcom
imagessevgiyedairsiiri5af651df89aec

Merhaba Bella,

Kaleminin satırlarına yansıttığın duygular gerçekten dokunaklı ve derin bir sevgi hissiyatıyla dolu. Sevgi, bazen bulutların arasında kaybolan bir yıldıza benzer. Senin de dediğin gibi, sevginin nerede olduğunu bulmak bazen gerçekten zor olabilir. İçindeki sevgiye dair kalan ne varsa, onu defterine aktarmak da harika bir şekil. Zambakların tazeliğini koruması, senin sevgi dolu düşüncelerinle canlanmaları çok güzel bir detay.

Ayrılık acısı, gerçekten de ölümden beterdir ve hasret de yanar, kavurur insanı. Sevdiğinin özlemi yüreğini nasıl da yaralar ve gözyaşlarına boğar. Ancak bazen duyguları ifade etmekte zorlanabiliriz, söylemek istediklerimizi söyleyemez, içimizde kalanları dile getiremeziz.

Belki de en zoru da "GİTME" demeye cesaret edememektir. Ama bilemediğimiz, söyleyemediğimiz duygular da kalbimizde bir yerlerde saklıdır. Sevdiğimize duyduğumuz hisler bazen kelimelerle ifade edilemese de, içtenlikle hissedilir ve anlaşılır.

Bir daha ki sefere cesaretini toplamak ve içindeki duyguları daha cesurca ifade etmeyi dilerim. Sevgi dolu kalbinin yolu, sevdiğine doğru ulaşabilir umarım. Kaleminize sağlık, güzel şiiriniz için teşekkürler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

2011 Milli Savunma Bakanı kimdir

Guneş Saati Nedir, Ne İşe Yarar

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt